Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú vehet női fehérnemüt? Az eladók nem balhéznak?
nagyokos
az eladónak mi köze van hozzá
ha tampont veszel akk se szólhaz semmit
ugyanolyan mint a gumi
amugy is mi van akkor ha a barátnődnek veszed.
köze nincs hozzá
Vehetsz.
Én is vettem már, barátnőmnek születésnapjára franciabugyit.* :)
Egyébként akkor is vehetsz, ha saját magadra szeretnéd. Fehérneműt meg sosem lehet helyben próbálni, szóval mindegy. Figyelj oda a méretre, akárkinek is vegyed, mert itt - értelemszerűen - nincs csere. ;)
*Egy csomó női dolgot vettem már, betétet, tampont, fehérneműt, körömlakott, egyéb vackokat - húgomnak, lakótársamnak, anyámnak, barátnőmnek.
Az eladó akkor jön zavarba, ha te is zavarba jössz - neki az a dolga, hogy eladjon bármit, mindent. :DDD Akik megnéznek, azok a pénztárnál a vakolt, durván sminkelt milfek, nyanyák meg a túlságosan is szedett szemöldökű "heteróbb vagyok nálad, hö" b@romarcúak; azok b... idegesítőek. A pénztáros általában sz@rik az ember fejére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!