Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti írtok ilyet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti írtok ilyet egy lánynak? Vajon ez őszinte?

Figyelt kérdés

Egy srác írt nekem hogy nagyon szerelmes belém soha nem fog elmulni,mert győnyörű vagyok,és hogy ő még így senkit nem szeretet nem járnék e vele(?)....

Régen osztálytársak voltunk,soha nem beszéltünk és amikor igen akkor is cvsak osztottuk egymást...

Szerintem ez csak kamu amit írt mert senki nem akar vele járni mert:undok,nyalizos,állandóan verekszik,elég buta is,értelmes mondatot nem tud kinyögni...stb.és hát a külseje sem valami szép látvány(világos vörös haj,szét álló fogak...)ezzel most nem bántnai akarom!!

És szerintem azt hiszi hogy ha mond szépeket akkor eldobom tőle az agyam,és végre járni fog vele vki...

Szerinted?

2009. jún. 19. 12:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem mi a kérdés? Megállapítottad, hogy szerinted kamu, és te biztos nem járnál vele. Akkor ennyi, nem válaszolsz neki és kész. Mondjuk attól, hogy buta, "csúnya", stb...biztos vannak érzelmei, csak épp ezek miatt a tulajdonságai miatt nem meri kimutatni, meg nem is tudja kimutatni.
2009. jún. 19. 12:32
 2/6 anonim ***** válasza:
95%
lehet hogy csak álarcot visel a mindennapokban...
2009. jún. 19. 12:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Gondolhatja komolyan... az 1 másik dolog h a "soha nem fog elmulni"-t pillanatnyilag gondolja. xD

Egyébként nekem is volt h totál beleszerettem 1 csajba úgy hogy csak párszor láttam és nem is ismertem sajnos, hogy mi lett belőle azt inkább haggyuk. Szal van rá esély h igazat beszél... 18/F

2009. jún. 19. 12:34
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Bocsi,rosszul fogalmaztam meg a kérdést!Szóval az a lényeg hogy elhiggyem neki?(régen nem voltunk jóban,és most is csak msn-en beszéltünk ja és azt nem írtam hogy néhány bnőmnek is hasonlót ir kivéve azt hogy szerelmes,de azt mondja hogy az már elmult:/)

2009. jún. 19. 12:35
 5/6 anonim ***** válasza:
93%

szerintem lényegtelen hogy elhiszed-e neki vagy sem.

ha nem akarsz tőle semmit , akkor hagyd a francba

2009. jún. 19. 13:55
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát le kell zárni a dolgot és semmiképp se húzni az agyát és az érzéseit (ha vannak), mert annál nincs szarabb :( néhánnyal fentebbi voltam
2009. jún. 19. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!