Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak egyáltalán ilyen lányok?
Mi értelme van ennek a sok ,,van még ilyen lány" tipusu kérdéseknek? Most ettől rögtön barátnőt fogsz találni, vagy mi?
Mit változtat egy igen, vagy egy nem?
Egyébként meg igen vannak, te farok..
Gondolom, az lehet az ertelme, hogy titkon azt remeli (meg ha nem is vallja be, akar sajat maganak se), hogy majd itt lesznek ilyen lanyok es esetleg beindulhat az ismerkedes is.
Es vegulis nem is nagyon lott melle, mert rogton az elso valaszolo ilyen lany...:D
De amugy onmagaban tenyleg nincs sok ertelme a kerdesnek, mert a valasz termeszetesen az, hogy igen, vannak.
Sok ilyen lány van...
Rengeteg...
de a normális szó tág fogalom :D
és kinek mi a pörgős?
na meg kedves az mennyire legyen kedves világ megváltó típus, vagy csak veled, esetleg mindenkivel?
hát külsőről meg ennyit hogy mindenki mást tart "k*rvásnak"
Szóval ott tartunk hogy ez már bármelyik lány lehet :D
Vannak ilyenek, de azok a fogalmak, amiket megadtál szubjektívek, mert kinek mi az.
Pörgős, de mennyire. pl. én sose unatkozom.
Ad a külsejére, igen adok, de van rajtam hiba.
Nem vagyok ribancos.
És igen, normális vagyok.
Ha így nézed, akkor a lányok többsége belefér abba a kategóriába, akit keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!