Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 13-14 évesen ez normális?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13-14 évesen ez normális? Csak normális válaszokat

Figyelt kérdés

Szerintetek milyen ha egy 13-14éves lány magának veszi meg a betétet vagy a tampont???

És ha tangát hord?? Nem egy ribizli. csak az a kényelmes neki.

és az egyik fülén 3 lyuk van??

2012. ápr. 15. 00:36
 1/8 anonim ***** válasza:

igen, normális

ez is normális, csak fel ne fázzon

ez is normális, ha neki ez tetszik...

2012. ápr. 15. 00:39
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi
2012. ápr. 15. 00:47
 3/8 anonim ***** válasza:
normális,nekem mondjuk anyu vette a tampont,persze volt,hogy elfelejtettem szólni,hogy vegyen és én vettem meg
2012. ápr. 15. 00:48
 4/8 anonim ***** válasza:
normális.
2012. ápr. 15. 00:50
 5/8 anonim ***** válasza:
hulye kerdes, hulye kerdes, hulye kerdes. de ezt mar kerdezted vazzegh... miert untatod itt az embereket?!
2012. ápr. 15. 01:31
 6/8 anonim válasza:
Az első az nem is kérdés, ez természetes, én is magamnak veszem ezeket, csak néha veszünk együtt anyámmal; a másodikkal én vigyáznék (fertőzés, betegségek), de ha neki ez a kényelmes, akkor természetesen tiszteletben tartom; a harmadik meg ízlés kérdése nekem annyira nem jön be, de egyáltalán nem vészes.
2012. ápr. 15. 11:01
 7/8 anonim ***** válasza:
normális
2012. ápr. 15. 12:14
 8/8 anonim ***** válasza:
51%

Az nem normális, ha az egyik füleden három lyuk van, de a többivel nincs gond.

/Az ember fülén egy lyuk van, ahol bemegy a fejedbe a hang. a többit be kell tömetni egy fülorvossal./

2012. ápr. 15. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!