Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik! Igaz az, hogy minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Igaz az, hogy minden pasi plasztik-pláza cicára vágyik, csak azért rakja lejjebb a mércét, mert nincs annyi pénze, vagy nem néz ki olyan jól?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 14. 14:16
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
élősködni ezek szerint jobb a másikon....ez aztán a nagy életfelfogásuk
2012. ápr. 14. 14:40
 22/31 anonim ***** válasza:
Hát én szeretem a pláza cicákat de a műmellekért nem vagyok oda
2012. ápr. 14. 14:44
 23/31 anonim ***** válasza:
Nekem az agyamra mennek a plázacicák, szellemileg általában nincsenek épp a csúcson. A szép és a kirívó vagy kurvàs pedig nagyon nem ugyan az.
2012. ápr. 14. 14:54
 24/31 anonim ***** válasza:

nem hiszem. az pláza pics*a kinézetű lányok tény, hogy dögösek és nyilván nem is szende szüzek az ágyban, de attól még elég buták.

ha nyernék a lottón akkor sem tartanék el egy nőt se! kifizetném az órabért, de biztosan nem kezdenék párkapcsolatot lehúzós csajjal.

2012. ápr. 14. 15:10
 25/31 anonim ***** válasza:
78%

a plázacicák buták

a csúnya lányok okosak

a kigyúrt hapsik beképzeltek

a rocker fiúk bunkók

a rózsaszín pólós srácok melegek

Ezek az általánosítások mikor fognak már végre eltűnni?

2012. ápr. 14. 15:21
 26/31 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy buták lennének, pont ellenkezőleg! Valahogy el kell csavarni egy gazdag pasi fejét, ahhoz pedig nem elég, hogy szép, mert akkor csak ideig, óráig lenne rájuk ,,szükség", de csak kicsalják azt a pénzt, amiből jól néznek ki.
2012. ápr. 14. 15:54
 27/31 anonim ***** válasza:

Napokban mutatták Voksán Virágot a tv-ben. Meglepődtem, hogy diploma, különféle nyelv vizsgákkal rendelkezik :D

Az ilyet elfogadnám.

2012. ápr. 14. 16:40
 28/31 anonim ***** válasza:

faszt..egyszer megbaszni jó, de aki komoly kapcsolatot akar az nem hiszem hogy a többsége ilyeneket akar.

"nem néz ki olyan jól" ...a plázaribik nem néznek ki jól.

2012. ápr. 14. 17:01
 29/31 anonim ***** válasza:
95%

sorrend a pasiknál

természetes szépségű nő- jófej, jóember személyiséggel

mesterségesen szép nő - ugyanezekkel

mesterségesen nem szép nő - ugyanezekkel

természetesen nem szép nő- ugyanezekkel

a pasiknak a természetesen szép lányok jönnek be a legjobban, akik szabályos szépségek úgy hogy nincs rajtuk semmi kamu dolog, őket követik a plázások, akikről ha már lemosnád a sminket nem lenne olyan szép mint egy természetesen szép csaj, utánuk a mesterségesen sem szép lányok és a természetesen sem szép lányok jönnek, de vannak olyan lányok akik mindegy hogyan néznek ki egyszerűen képesek vonzani az embert...

2012. ápr. 14. 20:12
 30/31 anonim ***** válasza:

Utolsó, ez korrekt volt. Ment a zöld kéz :)

21F

2012. ápr. 14. 20:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!