Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik! Igaz az, hogy minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Igaz az, hogy minden pasi plasztik-pláza cicára vágyik, csak azért rakja lejjebb a mércét, mert nincs annyi pénze, vagy nem néz ki olyan jól?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 14. 14:16
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Aki lepontozott, az ismer egyáltalán? Nem valószínű...
2012. ápr. 14. 14:25
 12/31 anonim ***** válasza:
49%

azért mert valaki plázacica, még nem biztos, hogy plasztikáztatva is van

Nő létemre igen is csinosnak tartom a plázacicákat

A legtöbb férfi letagadja, hogy a szép nők kellenek nekik és nem a szürke egerek, csak hát akinek egy szürke egér jut az nem fogja világgá kürtölni, hogy neki igazából a plázacicák jönnek be.

2012. ápr. 14. 14:26
 13/31 anonim ***** válasza:
94%

And there seems to be no sign of intelligent life anywhere...

Azért megpróbálok a szinteden... a rockerekkel mi a pálya? Ők is plázacicát akarnak? (csak mint egy látványosan nem plázás stílus képviselői)

Én undorítónak tartom a plázacicákat, egy órára sem kellenek (ahogy senki sincs ebben a kategóriában), és a legkevésbé sem vagyok rájuk irigy. Az elméleteid megdőltek.

14/31 anonim ***** válasza:
Sonata: nem ismerik fel, mire utal a neved (:
 15/31 A kérdező kommentje:
Sonata90!Azért tőlem kaptál egy zöld kezet. :))
2012. ápr. 14. 14:29
 16/31 anonim ***** válasza:
Hosszútávon nekem nem jönne be egy pláza cica, mert nem tudnék vele miről kommunikálni.
 17/31 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok és végig olvastam a válaszokat és pozitívan csalódtam bennetek valamennyire, de azt nem értem, hogy minek kihasználni azt a szegény plázás lányt, bár aki hagyja ezt, az meg is érdemli....
 18/31 anonim ***** válasza:

Ez nem igaz. Persze, a fülbevalós, rózsaszínpólós hülyegyerekeknek ez jön be, de ott vannak a rockerek, vagy a simán normális srácok, akiknek egyáltalán nem tetszenek a plázacicák, sőt.

De amúgy én úgy vettem észre, hogy ebből az ideálból egy idő után mindenki kinő. :)

De egy természetes, egyszerűen szép lányért még az is odavan, akinek egyébként a plázacica tetszik. "Ez mindig bejön, mert ez klasszikus". :)

2012. ápr. 14. 14:32
 19/31 anonim ***** válasza:

ma 14:26

Az meglehet :D

2012. ápr. 14. 14:33
 20/31 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy hülye felfogásom van,de szerintem,aki plasztik-pláza..tehát annyira fullos,az azért az,mert ebből "él"...dolgozni ilyen lányokat nem nagyon láttam,tehát gondolom gazdag pasikból élnek.
2012. ápr. 14. 14:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!