Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letöröljem magam társkeresőről vagy ne?
már olyan elegem van hogy ott mindig rossz pasikat fogok ki. viszont ha letörölöm magam akkor nem tudok majd senkivel ismerkedni. eljárok minden felé, bulizok stb.. de egyszer nem jött oda senki hozzám, csak neten keresztül.
pedig egyáltalán nem vagyok csúnya mert ott viszont rengetegen írnak.
12:32 Én se mondanám ezt, ha csak pár ilyennel futottam volna össze életem során, de az igazság az, h csak és kizárólag ilyennel találkoztam. Ha egyszer az életben valaha találkozom egy olyan lánnyal, akinek a belső is számít, uram bocsá még egy csúnya srácnak is adna esélyt, akkor ígérem h kiírok egy kérdést, amiben bocsánatot kérek tőled és mindenkitől. De ilyen úgyse lesz soha.
12:36 Egyetértek, nem jó példa. Régen még léteztek olyan nők is, akiknek nemcsak a külső számított.
Tőlem nem kell bocsánatot kérned, nagyon nem érdekel a véleményed, nem velem b*szol ki, ha így gondolkozol.
Akkor vegyük a szüleimet egy régi példának, a testvérem, mint mondtam 19. Ő azért eléggé fiatal még.
Biztos amúgy, hogy benned nincs hiba? Biztos, hogy csak a nők azok a hihetetlen zöld csápos szörnyetegek, akikek csak a külső számít? Nem lehet, hogy valami saját hibát azzal akarsz eltakarni ezzel? Pl hogy ilyen szélsőséges vagy?
Más: Még egy dolog jutott eszembe. A testvéred is úgy látja, hogy az illető nem olyan szép? Tényleg nem veszekedni akarok, csak ez megint máshonnan világítaná meg. Mert ha ő teszem azt 10/10-nek látja a párját, akkor szintén nem jó a példa:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!