Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letöröljem magam társkeresőről vagy ne?
az a baj hogy szinte minden barátomat onnan ismertem meg.
ha letörlöm magam akkor nem lesz senkim, mivel az utcán vagy szórakozóhelyen senki sem fog leszólítani, legalábbis én nem tapasztaltam meg ezt.
de ebből a társkeresőből is elegem van mert mindegyik kapcsolatom rosszul végződött és belefáradtam már ebbe.
bulizni meg nem sűrűn járok mert minden barátnőmnek van barátja.
vannak más fórumok barátkozni. Szóval használd azokat.
Amúgy kocsmákba ha bemész tuti összeszedsz egy két embert, ha mást nem a csapossal lehet mindig dumálni.
22/L
találd fel magad.
Pl gyakorin is vannak ilyen baráti körök.
vagy hobbiddal kapcsolatban ,csak keresgélsz és találsz majd.
Esetleg chaten... de ott legalább 100 embert visszakézből el kell küldened, hogy nem akarsz harmadik lenni, nem akarsz laza kapcsolatot, szexkapcsolatot, és nem érdekel a webcamszex és a maszturbációs műsor sem.
De a sok árpa közt ott van a kukorica is.
jaj nem barátokra értem mármint haverokra ..vannak haverjaim :D
a fiú barátaimat ott ismertem meg.. a pasijaimat ha úgy tetszik..társkeresésre használtam az oldalt amugy 20 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!