Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak ugy juthatok rózsasziromhoz, hogy veszek rózsákat vagy külön is lehet kapni?
Figyelt kérdés
tudom elég hülye kérdés de láttam rosszabakat is:D2009. jún. 18. 21:31
1/8 anonim válasza:
Azt hiszem lehet kapni külön is:D
2/8 anonim válasza:
Egyik haveromnak ingyen adtak a boltosok:D
3/8 anonim válasza:
talán dekorációs vagy hobbi boltokban érdemes keresni...
4/8 anonim válasza:
hát gondolom városban laksz, ahol nincs kertetek, meg stb.nem tudom, szerintem menj be virágboltba, és kérdezd meg, hogy nincs e elnyílott rózsa, amit már nem tudnak eladni.mondjuk nekem csak annyi, hogy kimegyek a virágoskertbe, és szedek...
5/8 anonim válasza:
Kimész reggel a virágpiacra, és a hulladék tároló körül összeszeded a szebb virágokat. :)
Elkéred a környékbeli virágüzletből az elnyílt rózsáit.
Esetleg eljössz hozzám, és megmentessz a fáradságos munkától, és leszeded az elnyílt rózsákat a bokrokról. :)
6/8 anonim válasza:
Biztos adnak külön is, a kérdés inkább az, h kérnek -e érte külön pénzt, és ha igen, mennyit. :)
De ebben nem tudok segíteni. :)
Viszont abban igen, h elhulló rózsaszirmok mindenütt vannak, ahol rózsák vannak (üzlet, kert, piac), vhol viszont szándékkal árulnak is ilyet, dekorációs céllal. :)
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:Pszivesen elmegyek virágszirmokat takarítani:D
2009. jún. 18. 21:50
8/8 anonim válasza:
szia!bemész a virágboltba és megkérdezed,hogy gyűjtenének e neked,illetve,ha sokat szeretnél akkor mond,hogy hozzanak neked egy-két köteg nagyon olcsó rövid szárú nyílott fejű rózsát,de előre beszéljétek meg az árat,kb 1000-1500 ftért kapsz egy 20 szálas köteget.Vagy a metróállomások környékén mindig árulnak vödrökből,ott is megkérdezheted,lehet hogy ingyen is megkapod,ha nem túl sokra van szükséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!