Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek egy 19 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy 19 éves lánynak van esélye egy 26 éves fiúnál?

Figyelt kérdés
Sokat irunk. Szinte minden nap. Igaz hogy még nem találkoztunk. Amúgy fogalmam sincs hogy akarna e velem egyáltalán.
2012. ápr. 13. 13:00
 1/7 anonim ***** válasza:
14%

van.

de miért nem keresel kicsit fiatalabb srácot...

nézd 26 éves pár éven belül 30 lesz, és családot akar, gyereket....te meg nembiztos hogy 22 évesen szülni karsz majd..:/

gondold végig....

2012. ápr. 13. 13:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az a kérdés, beléd tud-e esni. A többi az csak körítés.
2012. ápr. 13. 13:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne? Nem azért nem fog beléd szeretni, mert 19 éves vagy :) Szerintem ez nem is vészes korkülönbség.
2012. ápr. 13. 13:11
 4/7 anonim ***** válasza:

Első hozzászóló: amit leírtál, az a nőkre jellemző inkább ;)

Szóval 19/26 alig valami korkülönbség.

2012. ápr. 13. 13:30
 5/7 anonim ***** válasza:
hát ez a srác hozzáállásától függ. én mindjárt 20 vagyok, és van olyan 26 éves ismerősöm, akinek semmi problémája a korommal, teljesen simán összejönne velem, de van olyan, aki szerint meg túl fiatal vagyok, és emiatt nem kezdene velem... (sajnos nekem pont az utóbbi srác kéne, hát a sors fintora)
2012. ápr. 13. 14:00
 6/7 anonim válasza:

Persze, hogy van esélyed. :)

Én 18 éves vagyok és 32 éves a barátom ;)

Lehet,hogy picit nagynak tűnik a korkülönbség de mi jól megvagyunk ^^

2012. ápr. 13. 14:36
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) csak azt nem tudom hogy ő mit gondol. lehet csak barátnak néz semmi több :) de a jövő még rejteget titkokat. türelmesen fogom várni hogy mi lesz :D
2012. ápr. 13. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!