Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől vannak ilyen szerepcserék a nemek között?
A fiúk: igényesebbek, mint a lányok, nőies a viselkedésük és a testtartásuk. Nem bírják a piát. Metroszexuálisak. A mozgásuk is nőies. Ha szőrösek, mint egy normális, átlagos férfi, akkor az zavarja őket.
A lányok: jobban bírják az italt, mint a fiúk, káromkodnak és még a jellemük is férfiasabb, mint a fiúké. És még ribäncok is.
Ez általában a 116-25 éves korosztályra jellemző.
A kérdés lényege: mitől van ez? Mi az okozója ennek. Hogy lehet az, hogy ebben az országban így elfajult az egész, míg külföldön nem? Miért van ez?
Szerintem sokat képzelödsz.
Amúgy kíváncsi lennék egy 116 évesre aki így viselkedik.
Erre több magyarázat is van.Lehetséges hogy a víz amit iszunk és amiben fürdünk , főzünk magas hormontartalommal rendelkezik.Mivel a víz tisztítása során nem tudják leszűrni a hormonokat.
Én is megfigyeltem hogy külföldön nem így van , nem ilyenek az emberek.A miértjét én sem tudom.Meg amit megfigyeltem hogy nincs két egyforma öltözködésű ember , míg Magyarországon elég egyöntetű az öltözködés.Külföldön talán a magas tolerancia az oka mivel az emberek fel merik vállalni a saját stílusukat.A magyarok állandóan mások dolgával foglalkoznak azzal hogy xy hogy néz ki , mit csinál , mennyi pénze van.Külföldön mindenki a saját dolgával foglalkozik és nem érdekli hogy te most goth vagy tektonikos vagy.
micsoda kérdések.
akkor elmondom, nem bírom a piát, már egy boros-kólától jó a kedvem, a legnagyobb káromkodás, amit a számból hallasz az a hülye, vagy a francba, nem ribanckodom, bár ahhoz se lenne közöd, ha mégis, mindenkinek magánügye.
a környezetem tele van férfias férfiakkal, borostával, meg minden ilyen kellékkel. ha te mást látsz, vagy
a, 15 éves kis h.lye vagy
b, nem látod a fától az erdőt
c, beszűkült látókörű vagy
jaj kérem, ezek az általánosítások...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!