Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnék olyan lenni, mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék olyan lenni, mint itt nagyon sok ember?

Figyelt kérdés

Olvasom a szakításos sztorikat, és sokan írják, hogy szinte azonnal belenyugodtak, törölték az exet stb...

Mi egy hete szakítottunk a menyasszonyommal, de majd bele pusztulok annyira hiányzik. Semmi életkedvem. Sohasem voltam egy elveszett gyerek, de ha valakit megszerettem, szerelmes lettem, akkor azt tiszta szívből és őszintén mindennél jobban. Most ezzel vissza is él...

2012. ápr. 12. 23:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki megszenvedi,ne aggódj.Csak mikor már túl van az ember ezeken a dolgokon,másképp látja a dolgokat,könnyebben ad tanácsot.Én nagyon szarul tudok lenni szakítás után,önpusztító üzemmódba lépek át:)De az idő nem áll meg,és előbb-utóbb kikeveredik az ember a hülyeségekből.
2012. ápr. 12. 23:38
 2/9 anonim ***** válasza:
13%
Állj már a talpadra. Ne legyél olyan mint egy pincsikutya. Legyen már egy kis öntudatod. Ha vissza él vele, akkor nem is érdemli meg hogy vele legyél. Keres mást, van nála 1000 jobb is hidd el
2012. ápr. 12. 23:38
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
utolsó: ezt az agyával felfogja az ember, de a szívével rohadt nehéz...
2012. ápr. 13. 04:46
 4/9 anonim ***** válasza:
88%
Ne akarj olyan lenni, egy érzelmetlen tuskó. Elmúlik idővel, mint (majdnem) mindenkinek. Ha visszaél ezzel, azt viszont fordítsd a javadra! Most láthatod, milyen ember is. Tényleg ő kellene?! Ezzel visszaélni nagyon-nagyon csúnya dolog!
2012. ápr. 13. 08:53
 5/9 anonim ***** válasza:

Mi történt veletek?

Én is elveszítettem a nagy szerelmet. Sírtam, ittam, dühöngtem. Tiszta Bridget Jones :)

Egy idő utána, ahogy múlott a szerelem, majdnem kiszúrták a szememet a hibái, amit addig a szerelem rózsaszín szivecskés napszemüvege eltakart. Hányszor alázott meg "poénból", néha mások előtt, te jó ég!

De ami furcsa, hogyha szökőévente meglátom, azért félredobbanik a szívem egyet.

Sokat kaptam tőle, tanultam a kapcsolatból. Nem ölt meg, erősített.

Azóta már feleség vagyok és anya, de a nagy szerelem az az is marad.

Ki tudja. A következő szökőévben már köszönni is fogok neki.

2012. ápr. 13. 09:07
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyél olyan, mint más, te legyél önmagad! Abból a néhány soros bejegyzésből, amit a legtöbben ide írunk, nagyon nehéz ám tiszta képet kapni bárkiről is. Az emner pedig márcsak olyan, hogy legtöbbzsör a szépet akarja kirakni az ablakba, nem a csúnyát. Nem írja ám ki, hogy mennyit szenved, nem írja ki, hogy éveken át kínlódik, nem írja ki, hogy hány éjszakát bőgött át tehetetlen fájdalmában.

Azok, akik azt írták, hogy azonnal törölték az exet, vagy veszettül tagadnak és nem képesek a gyászolni egyáltalán (ez később piszokul megbosszulja magát), vagy pedig valójában nem szerették az exet, csak szerelmesnek képzelték magukat.

Ha valaki valóban szeret valakit, és ez a szerelem vagy ez a szeretet valamiért törik, akkor az ember nagyon megszenvedi ezt. Alkatfüggő és személyiségüggő, valamint az addig élet függvénye (pl. akit kicsiként sok veszteség ért, az nehezebben boldul a gyásszal is, de boldogul, csak neki több idő kell ehhez).

Gyászold csak meg azt a kapcsolatot, amelyet elvesztettél. Vállald fel, hogy nagyon fűj, sírjál csak nyugodtan - a férfiaknak is szabad ám sírni! Bármi is a közfelfogás, nem gyáva vagy gyenge lesz egy férfi, aki éjjelnte telesírja a párnáját a szobája magányában fájdalmában, hanem egy érző lény, aki szenved, és aki ha ezt teszi, kisebb eséllyel hal meg 45 évesen infarktusban.

Gyászold meg a kapcsolatot és ha a végére érsz a gyásznak, meglátod, hogy nagyon sokat nyertél: szabad leszel érzelmileg! Nem fogsz legközelebb ilyen libát beszívni, hanem találhatsz magad mellé egy olyan lányt, aki csak büszke lehet arra, hogy egy ilyen értékes emebr a társa, mint amilyen te vagy.

2012. ápr. 13. 09:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Sajnálom. :( Hidd el, mindenkinek rossz, akit elhagynak. De van olyan (mint az én esetem is), aki addigra már feldolgozta az egészet, mire a konkrét szakításra került a sor. Tehát én elmondhatom, hogy amire elköltöztem a volt férjemtől, addigra feldolgoztam, nem rázott meg a dolog. De előtte évekig kínlódtam. Én úgy gondolom, aki normális párkapcsolatban él (tehát szeretet, szerelem van), azt mindenkit megráz egy szakítás.
2012. ápr. 13. 10:19
 8/9 Balázs1987 ***** válasza:
Szia, örülj, hogy most, nem egy vagy egy pár gyerek után... az én történetem sokkal durvább, és még nincs vége, de nem adtam fel még mindig... úh csak fel a fejjel, és a barátok számítanak a legtöbbet, meg a család!
2012. ápr. 13. 19:31
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat!
2012. ápr. 14. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!