Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Voltatoki már szexkapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatoki már szexkapcsolat tagja? Hogy alakult ki, hogy indult a dolog?

Figyelt kérdés

El nem tudom képzelni, hogy alakítanak ki emberek ilyen kapcsolatokat.

Nem keresek partnert, félre ne értsétek, szeretném látni, hogyan is van ez?

2012. ápr. 12. 16:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

En most lenyegeben szexkapcsolatban vagyok. Nalunk ugy tortent a dolog, hogy haverommal egyszer elmentem kocsmazni, es hozta az ismeroseit es o is koztuk volt. Egyszeruen mar elso ranezesre megfogott es nagyon vonzodni kezdtem hozza. Nem szerelem volt ez, hanem fizikai vonzodas. Volt benne valami plusz. Kovetkezo talalkozaskor hasonlo kocsmas szituban csokoloztunk, es utana egyutt aludtunk. Nem igazan gondolkodik az ember, ezek a dolgok csak ugy jonnek maguktol. Nem beszeltunk rola, hogy kene e vagy nem kene, csak ugy csinaltuk, ami jol esett. Egyebkent ossze is baratkoztunk, jofej embernek tartjuk a masikat. Az elso egyuttalvas utan volt szo rola, hogy ez most koztunk micsoda, de megbeszeltuk, hogy igazabol nem akar most egyikunk sem kapcsolatot.

Meg par alkalom volt szex nelkul, azota mar szex is van.

Ez nalam tehat ilyen nagyon eros fizikai vonzalom miatt alakult ki.

2012. ápr. 12. 17:05
 12/15 anonim ***** válasza:
11/11 keves lanyt ismerek aki ilyen nyiltan felvallalja a vagyait. de igen, vannak ilyenek is. valtozatos a vilag.
2012. ápr. 12. 17:10
 13/15 anonim válasza:

Szexkapcsolat.. Hát általában az a lány van szexkapcsolatban,akit kitartanak. És azért megy bele,mert megfizetik,megadnak nekik mindent..

Vagy az a lány ,aki bedől a szép szavaknak,és észre sem veszi,hogy szerető vált belőle,mert annyira szereti a férfit akivel van.

2012. ápr. 12. 17:34
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Mindig megunom a pasikat kb fél év alatt. Onnantól teher a szex is velük pedig imádok szexelni. És nehéz őket kirakni, mert magyarázatot akarnak stb.

Az egyik ismerősöm átugrott egy holmijáért amit nálam hagyott ( ő barát barát) és éppen vele volt egy iszonyatosan vonzó férfi ( az egyik barátja) akinek láttán nyomban nedves lettem. Mivel az ismerősömnek sietnie kellett én meg marasztaltam a barátját így kettesben maradtunk. Azóta is összejárunk lassan 1 éve. 1 héten kétszer biztosan, ahogy az időnk engedi. Egyébként még a családnevét sem tudom, csak azt, hogy hogy issza a kávéját.

2012. ápr. 12. 17:46
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem is kell egy ilyen nő kedves előző :D
2012. ápr. 12. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!