Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Küzdeni értetek? De meddig éri meg véleményetek szerint? Mikor van az amikor már te is tudod hogy csak a hülyitésról és az egó fényezésedről szól a dolog?
Én személy szerint csak akkor várom el a küzdést a férfi részéről,ha tudom,hogy tetszik,és nagyon szeretnék kapcsolatot vele,csak a naivitásom,a szégyenlősségem,bátortalanságom miatt nem mernék lépni.Akkor küzdjön értem amíg meg nem csókol,amíg nem borulok a nyakába..
Ha viszont nem jön be a férfi szexuálisan,ha nem vonzódóm hozzá semmi téren,akkor nem hülyítem,nem akarom,hogy küzdjön.Akkor viszont már az első alkalommal meg is mondanám,ha tudnám,hogy ő vonzódik hozzám..Nincs értelme szédíteni a másikat.
Ez az egész küzdés egy baromság. Nagyon nyomós oka van annak, ha én nemet mondok annak ellenére, hogy igent gondolok.
A nem az általában nem, és ezt a nők többsége is így gondolja. Aki nem, az szerintem egész egyszerűen idióta.
Már kiírtad a virágküldős kérdést ma, meg előtte is jópárat. Szerintem felejtsd el alányt, ha két hónapig feléd se mukkantott, akkor nem érdekled és tényleg vége.
Szóval a te esetedben már csak hülyét csinálsz magadból.
ha valaki tetszik, annak a közeledésére nem mondok nem-et.
nálam a nem, valóban nem, azt jelenti: nem jössz be, nem kellesz, ne strapáld magad mert komolyan mondtam.
ha kapcsolaton belül történik mondjuk egy szakítás és utána küzd az illető és nem-et mondok, ott meg is indoklom, miért.
többnyire azért, mert elvesztettem a bizalmat. de ilyenkor még lehet küzdeni, attól függ miről van szó.
ha kisebb dolog, akkor esélyt kap, ha bebizonyítja hogy érdemes a bizalmamra.
de félévekig, évekig nem kínzok senkit.
a mai férfiak 1 hónapig is alig képesek várni (gondolok itt a szexre. sokan elvárják hogy előzetes ismerettség nélkül, a 3.-4. randin legyen szex. erre azért nem-et mondok, mert csak olyannal vagyok hajlandó együtt lenni, aki iránt mélyebb érzések is kiakalultak. na ilyen esetben küzdjön szépen addig, míg meg nem ismertük egymást normálisan).
ma 16:09
Igen ez szakításos sztori,viszont sajnos indok az nincs...semmi és semmi és semmi..szerintem egyszerüen nem tudja mit akar jó maga sem..ez a legrosszabb az egészben,a szakítás okát sem tudom a mai napig.
Az egófényezéshez a férfiak is értenek ám! :)
Egyébként én sem adok biztatást olyannak, akinek nincs esélye! Ha sok esélye van, sok biztatást adok, ha kevés, akkor keveset. :) De azt igenis elvárom, hogy küzdjenek értem, mert a pasik nagyon is hajlamosak evidensnek venni, hogy a nő ott van, és aztán hamar ellaposodik a dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!