Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/lányok: bepróbálkoztok egy nektek tetsző pasinál, ha nem értitek, miért nem kezdeményez, pedig láthatólag vonzódik hozzátok?
Ha ennyire jó pasi, és nem kezdeményez nálam, én azt elutasításnak fognám föl. Végtére is jó pasi, nincs oka "félnie" a visszautasítástól, tehát marad az, hogy félreértelmezem a jeleket.
De ez már egy huszonéves srác lehet, ha egyetem és meló, és még mindig ennyire tapasztalatlan nőknél... hát nem tudom. Lehet, hogy látens meleg, vagy csak jól titkolja, mert mást várnak el tőle, és most nem azért mondom, hogy cukkoljam, hanem mert a legjobb barátom meleg, és rengeteg ilyen srácról mesélt, akik kva jó palik, és össze-vissza nyűglődnek, hogy leplezzék tovább azt, hogy melegek, hisz bejönnek a lányoknak, és mégse csajoznak, és ez fura a környezetnek. Vagy mondjuk a család elítéli, vagy meg akar felelni a társadalmi elvárásoknak, csak közben belül szenved, mert hetero "akar lenni", de logikusan nem megy neki.
Persze ez nem biztos, csak egy lehetséges opció. Az is lehet aztán, hogy egész egyszerűen nem izgatja ez az egész csajozás, és esetleg majd később jön rá. Vagy később se. Vannak emberek, akiknek a csajozás-pasizás, igazából tényleg egyáltalán nem fontos.
21L
Látens meleg... mondom, sok ideig gondoltam én is erre és eleget beszélek vele ilyenekről, leveszem a reakcióit, meg nagyon jól ismerem ahhoz, hogy tudjam, hogy nem az. :)
"Az is lehet aztán, hogy egész egyszerűen nem izgatja ez az egész csajozás, és esetleg majd később jön rá."
Valahogy így látom én is. Remélem, egyszer majd elég fontos lesz neki a szerelem is. Köszönöm a válaszodat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!