Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmerjek menni? Félek tőlük.
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok,május elsejét egyik fiú ismerősöm tartja aki 19 éves,lesz ott 6 -7 fiú aki szintén 19,ebből 2 akinek nincs barátnője,nekem a legjobb barátnőm megy aki 18 éves,az ő barátnői is szintén 18 évesek.. nos 3 napi buli,sok pia- ez nem is lényeg,nem iszom,meg stb. de félek elmenni. félek a bandától,mert idősebbek meg sok a tapasztalt fiú :( félek,hogy beszólogatnak stb. :S aki tartja hát ööö dugós pasinak hivom,mert olyan,erre egyik barátnőm mondta,hogy vigyázzak,mert ha oda megyek nem szűzen jövök haza,de ilyen nem lesz tudok magamra vigyázni :D amúgy a pasi velem rendes,meg vigyázott is már rám 1 2 helyzetben,tőle nem félek hanem többiektől :S elmenjek? legyek bevállalós,ismerkedős? azért is szeretné barátnőm,hogy menjek,mert nem vagyok barátkozós tipus,nagyon félénk vagyok.. 16/L2012. ápr. 12. 00:45
11/19 A kérdező kommentje:
én csak május elsején lennék ott,ahogy barátnőim is.
2012. ápr. 12. 01:08
12/19 anonim válasza:
úgy nem olyan vészes akkor.
és csak két gyerek lesz a bnője nélkül?
szóval nem csak ti friss hús csajok lesztek ott?
13/19 A kérdező kommentje:
2 fiú lesz,akinek nincs barátnője,a többinek van.ők 18/19 évesek,tőlem egy évvel fiatalabb lány is lesz,valami rokona a szervezőnek
2012. ápr. 12. 01:12
14/19 anonim válasza:
Ha vegyes a társaság, és különben szívesen vagy velük, akkor menj el nyugodtan. De azért légy észnél, és valóban no pia, mert utána már semmi nem lesz garantált :)
15/19 A kérdező kommentje:
rendben,köszönöm választ!
2012. ápr. 12. 01:16
16/19 anonim válasza:
ghb-t üccsibe is belerakják ha az a cél...
17/19 anonim válasza:
szerintem aki meg akarna téged ott dugni, nemigen számít neki hogy van-e csaja vagy nincs :))
amúgy 2xis leírtad hogy 16éves lány vagy, köszömön. de ha egyszer írod úgy is megértem XD
18/19 A kérdező kommentje:
Ha csaja ott lesz valamelyiknek nem hiszem hogy engem akar dugni :D ám bocsi h 2x irtam XD
2012. ápr. 12. 01:22
19/19 anonim válasza:
Jól hangzik, megyek veled és vigyázok rád! :D 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!