Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfulladok a szülői szigortól. Hogy lesz így majd magánéletem?
eszméletlen tud lenni ha ugy érzed megfulladsz, és azoktól kapod ezt akik állitólag a legjobban szeretnek, átéltem.
ettől függetlenül igazuk van a többieknek abban hogy majd megfogod látni ennek az előnyeit...de meg a hátrányait is !!! ki hová született azt el kell fogadni amig nem tehet mást, próbáld meg a lehető legjobban megélni a helyzetet, amikor ok nélkül mondanak azt nem kell hallani. szép lassan kialakul meglátod
A szüleid csak féltenek Téged, ami érthető, hiszen az a normális, ha a szülő aggódik a gyerekéért. Mivel 16 éves vagy, érthető, hogy nem fogadnák kitörő örömmel, ha bejelentenéd, hogy pasizol.
18 éves korod után viszont már azt csinálsz, amit akarsz, Te felelsz saját Magadért és a tetteidért, de amíg nem vagy 18, addig a szüleid felelnek Érted.
Ha még egyszer szóba kerül a téma, mondd meg nekik, hogy egyelőre nem tervezel ilyesmit, már csak azért is, hogy megnyugodjanak. Így talán kevesebbszer hergelik majd magukat.
Ha pedig betöltöd a 18-at, semmibe nincs beleszólásuk.
Azt azért elmondom, ha én szülő lennék, tiltani nem tiltanám a gyerekemnek a szexet, inkább hozza fel a srácot/csajt hozzánk, mutassa be, és ha látom, hogy komoly a dolog, áldásomat adnám rájuk. Nekem 15 évesen megmondták a szüleim, hogy azt csinálok, amit akarok, de ők abortuszt nem írnak alá. Én mégis elmúltam 18 éves, amikor az első szex megtörtént.
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!