Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha megcsókolnék egy lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megcsókolnék egy lányt ezzel a szöveggel mit szólna hozzá?

Figyelt kérdés
Mondanám, hogy fogadjunk (mondjuk egy 500-asban, vagy akár egy fagyiban, tökmindegy), hogy meg merem csókolni. Ő erre persze azt mondaná, hogy fogadjunk, hogy nem. És én mondanám, hogy oké, ha meg merem, akkor kap tőlem mondjuk egy 5-öst, ha nem akkor Ő ad nekem. És ha elfogadná az ajánlatot, akkor csókolnám meg, utána odaadnám a dolgot, amiben megállapodtunk, és elmennék. Ehhez mit szólna egy csaj szerintetek. Nincs kivel megcsináljam, de ha egyszer mondjuk lenne, és megcsinálnám, akkor szerintetek ezt bunkóságnak venné? Vagy tetszene neki? Persze a fogadás tárgya lehet más is, a pénz csak egy példa volt.
2009. jún. 18. 14:37
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hát a csaj reakciójára én is kíváncsi lennék abban a szituban!;D
2009. jún. 18. 14:59
 12/15 anonim ***** válasza:
hát..én meg nem értem mit írsz..kicsit összevissza, a lényeg persze lejött, csak, hogy kimitcsinálmegadkiekmiután, na ezt nem értem :);)
2009. jún. 18. 15:47
 13/15 anonim ***** válasza:
Sztem ha tetszenél neki azt mondaná fogadjunk hogy nem , ha nem tetszenél akkor azt hogy ne fogadjunk.
2009. jún. 18. 17:25
 14/15 anonim ***** válasza:
Hát már ne is haragudj, de 20 éves léttedre már gondolkozhatnál felnőttesebben is! Ez elég gyerekes!
2009. jún. 18. 17:49
 15/15 anonim válasza:
ömm..szerintem egy csajjal nem illik fogadni..
2009. jún. 18. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!