Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha megcsókolnék egy lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megcsókolnék egy lányt ezzel a szöveggel mit szólna hozzá?

Figyelt kérdés
Mondanám, hogy fogadjunk (mondjuk egy 500-asban, vagy akár egy fagyiban, tökmindegy), hogy meg merem csókolni. Ő erre persze azt mondaná, hogy fogadjunk, hogy nem. És én mondanám, hogy oké, ha meg merem, akkor kap tőlem mondjuk egy 5-öst, ha nem akkor Ő ad nekem. És ha elfogadná az ajánlatot, akkor csókolnám meg, utána odaadnám a dolgot, amiben megállapodtunk, és elmennék. Ehhez mit szólna egy csaj szerintetek. Nincs kivel megcsináljam, de ha egyszer mondjuk lenne, és megcsinálnám, akkor szerintetek ezt bunkóságnak venné? Vagy tetszene neki? Persze a fogadás tárgya lehet más is, a pénz csak egy példa volt.
2009. jún. 18. 14:37
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Ja, és egy 20 éves fiú vagyok.
2009. jún. 18. 14:38
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem ismernélek és csak úgy megcsókolnál,pofán vágnálak,röhögnék 1 jót és sarkon fordulnék.Röviden ennyi..:P 17l
2009. jún. 18. 14:39
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
De ha tetszene a fiú,akkor ámulnék-bámulnék:D
2009. jún. 18. 14:40
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

ha 12-14 éves lennél, azt mondanám rajta

de 20 évesen, kicsit infantilis

de egy próbárt azér megér

mit veszíthetsz

majd írd meg mi volt :D

a fagyi, csoki, akármi jó lesz, az 5-öst meg nem értem

ja és a csaj hány éves, ugye nem 12, és játszod a cukrosbácsit? :D

2009. jún. 18. 14:45
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

ha egy csaj mosolyogva megy bele a játékba, bejössz neki..akkor sztem semmi akadálya, de azért ne támadj le egy csajt rögtön ezzel :D

pár randi után már oké ;)

én örülnék neki :D

2009. jún. 18. 14:46
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem mennék bele a fogadásba, mert biztos lennék benne, hogy nem én nyerek. Márpedig én csak akkor fogadok, ha van esélyem a nyerésre. :D

De azért lássuk be: ez a szöveg elég átlátszó. :D

Fogadni olyasmiben kell, amiről kb biztos vagy, hogy úgy fog történni, ahogy azt te hiszed.

Szóval ennyi.

22/L

2009. jún. 18. 14:47
 7/15 anonim ***** válasza:

Azt nem ertem hogy''mondjuk egy 500-asban, vagy akár egy fagyiban, tökmindegy), hogy meg merem csókolni''>ha nem merned akkor alapbol nem mennel oda hozza.

Amugy a szoveg nem rossz.

2009. jún. 18. 14:48
 8/15 anonim ***** válasza:
Ennek akkor lenne értelme, ha mondjuk két haver fogadna rajta, hogy "úgyse mered megtenni". De így, hogy a célszemélyt vonod be a fogadásba... Nincs értelme.
2009. jún. 18. 14:53
 9/15 anonim ***** válasza:

a poén az lenne ha a végén mondanád hogy najó mégsem merlek mert féltem az arcomat :D xD

aztán figyeld a csaj reakcióját xD

2009. jún. 18. 14:56
 10/15 A kérdező kommentje:
Tényleg igazatok van! Én is gondolkodtam rajta, hogy biztos rájönne, hogy Ő fog veszíteni, ha meg nem, akkor meg is érdemli;) Igaz!? Csak az egyik ismerősömtől hallottam ezt, és kíváncsi voltam, hogy mások mit gondolnak erről:) Persze jöhetnek még válaszok. Kíváncsi vagyok, még mit gondolnak erről:)
2009. jún. 18. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!