Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, bejön nektek Éden Niki?
Éden Hotel 2. évadának egyik szereplője: [link]
"Megdugnám" jellegű válaszok nem érdekelnek, mint nő, bejön nektek, összejönnétek vele?
Bányarém két hamburgerrel.
Megdugnám.
Amúgy ki tudja milyen nőként... az egy dolog h mit adnak le róla a tv-ben. Ha engem kérdeznének szemtől szemben egy kamera társaságában, nyilván én is kimért és szimpatikus próbálnék lenni. Attól a való életben még másmilyen vagyok.
Az meg alapból elárul róla mindent h mindenkinek megmutatta mi van a lába között. Egy "normális" nem tesz ilyet. És biztos h a kismillió plasztika sem napi a napi 8 órás irodai munkából jött össze.
* "normális" nő
Ezt akartam írni:)
jellemre nem ismerem, mert nem nézem a műsort. nem az ideálom, de még az ízlésemtől is igen távol van, de ha kiderülne róla, hogy egy igen okos, kedves, rendes, szeretni való megbízható teremtés akkor nem haboznék.
persze ennek nagy a valószínűsége :D
Mint nő nekem túl merev, és biztos hogy nem lennék elég igényes neki, de eszméletlenül nőies nő!.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!