Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóljak a szülőknek?
Ez az élet rendje,majd pár év múlva te is ezt csinálod egy fiúval.Az meg hogy kutakodtál nála nem szép dolog...A szüleidnek meg hiába szólsz,tudják hogy ez az élet rendje,természetes dolog.Gondolj bele,még mindig jobb,hogy találtál óvszeres dobozt nála,mintha csak azt látnád,hogy nő a hasa...
14/L
Ha az én barátom húga ilyet tenne, irtó mérges lennék rá :D De azt hiszem a barátom még jobban... Egyszer csinált vmit a lányzó a gépemen, nekem semmi bajom nm vt vele, a barátom akadt ki a húgára, hogy hogy képzeli, h hozzányúl csak úgy.
Miért néznél rájuk máshogy? Felnőtt emberek!!! Még nagyon fiatal vagy, amúgy pedig nem tiltott 18 alatt a szex. Hidd el két év múlva már nevetni fogsz rajta. Egyébként meg mit mondanál? " Hé Anya, kutattam XY fiókjában, majd találtam 5 óvszeres dobozt. Ők biztos szexelnek a bátyámmal, szerinted mit kéne tennünk?" Vagy hogy képzelted el? Hagyd az egészet a fenébe, fel kell nőnöd hamarosan, és fogadd el, hogy ez a párkapcsolat természetes része.
20/L
Mindenkepp szolj! Szornyu, hogy Teged kihagytak a bulibol. XD XD XD
S.
Szerintem a szüleid teljes mértékben tisztában vannak vele, hogy a fiuk nemi életet él, ez normális dolog, csak legfeljebb nem mondták. Alapvető dolog.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!