Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szóljak a szülőknek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szóljak a szülőknek?

Figyelt kérdés
A bátyám barátnőjénél nyaraltam, a bátyám is ott volt. Nagyon jókat szórakoztunk, és tök jó volt minden. De a lány szobájában a fiókban találtam vagy 5 óvszeres dobozt. Ők nem tudják, és senkinek se mondtam el. Tudom, hogy ők már nagyok meg minden ( a bátyám 19, a csaj 18 lesz) de akkor is nagyon meglepődtem. Én 13 és fél vagyok. Szerintetek kellene szólnom a szülőknek? Félek, hogy akkor megutálnának, mert a lány is már a barátnőm lett, és a bátyámmal is jó a kapcsolat, de ezek után valahogy másképp nézek rájuk.
2009. jún. 18. 12:08
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
86%

Ez az élet rendje,majd pár év múlva te is ezt csinálod egy fiúval.Az meg hogy kutakodtál nála nem szép dolog...A szüleidnek meg hiába szólsz,tudják hogy ez az élet rendje,természetes dolog.Gondolj bele,még mindig jobb,hogy találtál óvszeres dobozt nála,mintha csak azt látnád,hogy nő a hasa...

14/L

2009. jún. 18. 13:47
 22/31 anonim ***** válasza:
89%
Minek kotorászol más fiókjában? Meg miért akarod a szülőnek megmondani, ami a világ legtermészetesebb dolga? Azt hiszed, ők nem tudják, hogy csinálják? Fura...
2009. jún. 18. 14:41
 23/31 anonim ***** válasza:
89%

Ha az én barátom húga ilyet tenne, irtó mérges lennék rá :D De azt hiszem a barátom még jobban... Egyszer csinált vmit a lányzó a gépemen, nekem semmi bajom nm vt vele, a barátom akadt ki a húgára, hogy hogy képzeli, h hozzányúl csak úgy.

Miért néznél rájuk máshogy? Felnőtt emberek!!! Még nagyon fiatal vagy, amúgy pedig nem tiltott 18 alatt a szex. Hidd el két év múlva már nevetni fogsz rajta. Egyébként meg mit mondanál? " Hé Anya, kutattam XY fiókjában, majd találtam 5 óvszeres dobozt. Ők biztos szexelnek a bátyámmal, szerinted mit kéne tennünk?" Vagy hogy képzelted el? Hagyd az egészet a fenébe, fel kell nőnöd hamarosan, és fogadd el, hogy ez a párkapcsolat természetes része.

20/L

2009. jún. 18. 15:45
 24/31 anonim ***** válasza:
36%

Mindenkepp szolj! Szornyu, hogy Teged kihagytak a bulibol. XD XD XD

S.

2009. júl. 31. 18:35
 25/31 kolosszus22 ***** válasza:
100%

Szerintem a szüleid teljes mértékben tisztában vannak vele, hogy a fiuk nemi életet él, ez normális dolog, csak legfeljebb nem mondták. Alapvető dolog.

22/F

2009. szept. 23. 22:14
 26/31 kolosszus22 ***** válasza:
100%
Egyébként, ha szólnál is a szüleidnek és ők nem gondolták volna, szerintem akkor is elintéznék annyival, hogy összenéznének és elmosolyodnának,de biztos vagyok benne, hogy tisztában vannak a dologgal,kb. ők is ilyen idős korukban kezdték. 3-4 év és már te is tudni fogod, hogy miről beszélünk itt.
2009. szept. 23. 22:20
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
te is eléred majd ezt a kort! Csak gondolj arra
2009. szept. 24. 00:25
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg természetes dolog. Már 16 évesen is szoktak szeretkezni, nem is fiatalok, nem baj ez. A szüleid is élhetnek szexuális életet, ezen méginkább nem kell meglepődni... te is létrejöttél valahogy :D
2009. szept. 24. 06:11
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem kell szólni, ez csak rájuk tartozik. Nem kell aggódnod miattuk tudják hogy mit csinálnal, és te is fogod hidd el ezt csinálni idővel és te se felejtsd el az óvszert majd.
2009. szept. 24. 14:53
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Ez absolut termeszetes, a szuleid sem gondoljak hogy sakkoznak mikor eggyut vannak.
2009. szept. 24. 16:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!