Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szóljak a szülőknek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szóljak a szülőknek?

Figyelt kérdés
A bátyám barátnőjénél nyaraltam, a bátyám is ott volt. Nagyon jókat szórakoztunk, és tök jó volt minden. De a lány szobájában a fiókban találtam vagy 5 óvszeres dobozt. Ők nem tudják, és senkinek se mondtam el. Tudom, hogy ők már nagyok meg minden ( a bátyám 19, a csaj 18 lesz) de akkor is nagyon meglepődtem. Én 13 és fél vagyok. Szerintetek kellene szólnom a szülőknek? Félek, hogy akkor megutálnának, mert a lány is már a barátnőm lett, és a bátyámmal is jó a kapcsolat, de ezek után valahogy másképp nézek rájuk.
2009. jún. 18. 12:08
1 2 3 4
 1/31 A kérdező kommentje:
ja és nem sokára egy éve együtt vannak.
2009. jún. 18. 12:09
 2/31 anonim ***** válasza:
97%
Közöd nincs hozzá, a helyedben nem szólnék egy szót se. Az ő dolguk kész.
2009. jún. 18. 12:10
 3/31 anonim ***** válasza:
96%
Dehogy szólj.Ők már felnőttek,de te még gyerek vagy,ezértr nem érted még őket,de majd idővel rájössz,hogy,hogy műk9dik 1 kapcsolat 2 ember közt.
 4/31 anonim ***** válasza:
97%
Dehogy! nem kell szólnod, sőt, lehet hogy tudnak is róla a szülők :)
 5/31 anonim ***** válasza:
96%
Miért kellene szólnod a szülőknek? A szüleid gondolják már h a fiúk már nem szűz... Szerintem neszólj senkinek erről. Az ők dolguk.
2009. jún. 18. 12:11
 6/31 anonim ***** válasza:
95%
Semmiképp se szólj ez az ő dolguk, és ilyen korban teljesen normális. Szeretik egymást, örülj neki, hogy védekeznek és felelősségteljesek! Tudom, hogy ezt idegesítő hallani/látni, de pár év múlva át fogod érezni a helyzetet. 18L
 7/31 anonim ***** válasza:
77%

sztem fölösleges!

hagy éljék a maguk életét!

max a szüleid észreveszik,de akkor se legyél te aki a balhét elviszi!nem éri meg!hisz jóban vagy a bátyáddal meg a csajával is!!

8/31 anonim ***** válasza:
96%
Ráadásul,ha szólnál,még azért is leszídnának,hogy kutakodtál a lány holmija közt.
2009. jún. 18. 12:12
 9/31 anonim ***** válasza:
96%
uh .. :/ hát nem hiszem, hogy 19 évesen titkolják, hogy szexelnek, így hogy egy éve már együtt vannak.. semmi közöd hozzá, nem kell szólnod semmit.
2009. jún. 18. 12:12
 10/31 anonim ***** válasza:
96%

jajj, kislány ez tök természetes dolgog!!:) ne butáskodj már, majd ha te is készen állsz ezekre a dolgokra csak mosolyogni fogsz ezen a kérdésen :)

Ők már nagyok és ez az ő magánügyük, semmi köze hozzá senkinek!Még egyszer mondom,ez egy teljesen természetes dolog(mindenki csinálja, a bátyád is meg a barátnője is, sőt még a szüleid is..) nincs ebben semmi kivetni való, szerintem nem kell szólnod senkinek.És azt hiszem a szülők sem szólnának semmit, csak ugyanazt mondanák, mint én, és örülj inkább, hogy felelősségteljesek, és védekeznek :)

tudom, hogy ez neked most rosszul esik,meg talán gusztustalannak is tartod, hisz a bátyádról nem gondoltad volna, hogy ilyeneket csinál..

Hidd el, pár év, és te is természetesnek fogod tartani :)

fel a fejjel :)

22l

2009. jún. 18. 12:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!