Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok mennyire ítélitek meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mennyire ítélitek meg az embert a bőrszíne alapján?

Figyelt kérdés

Olvasgattam gyakorit, és nagyon sok a rasszista, hozzászólás.Igen Cigány vagyok félig.(apám cigány,anyukám pedig magyar) Valamennyire látszik rajtam természetesen.

A kérdésem pedig hogy mennyire ítéltek meg egy ilyen embert ha pl az utcán meglátod?

2012. ápr. 9. 19:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ugyan nem vagyok lány, de azért válaszolok. Ha nem lóg 2 centis vontatólánc a nyakadban, meg nem üvölt a telefonodon a MrBusta csajozós nótája, és a beszéded, viselkedésed, öltözködésed normális, a kutya se fogja gondolni, hogy a te származásod félig olyan.
2012. ápr. 9. 19:57
 12/19 A kérdező kommentje:
De gondolni fogja hisz látszik a színemen. :)
2012. ápr. 9. 20:04
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem mondom, hogy semmit nem számít, mert sajnos a cigányok nagy része tényleg olyan, amilyen. De igazából ha látszik rajta, hogy rendes, akkor nincs bajom. Pláne, hogyhe csak félig vagy az, akkor gondolom annyira erősen nem látszik. Van egy csomó barnább bőrű osztálytársam, de mindenki számára természetes, hogy ők kreolok, nem cigányok. Meg sem fordul a fejünkben, hogy emiatt máshogy kezeljük őket. 16l
2012. ápr. 9. 21:31
 14/19 anonim ***** válasza:
A bőrszín alapján nem lehet ítélni, akibe bele vagyok zúgva elég barna bőrű de pl nem cigány... És az hogy cigány vagy-e az nem a bőrszíneden hanem a beszéd sílusodon és a viselkedéseden múlik.
2012. ápr. 9. 21:41
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
A vér nem válik vízzé.És ez mindig beigazolódott számomra.És ehhez is tartom magam.
2012. ápr. 9. 21:43
 16/19 Division88 válasza:
83%
Én sem vagyok lány . Én úgy vagyok vele hogy kicsi koromban nem ítéltem meg a cigányokat ugyanúgy járt hozzám cigány gyerek együtt motoroztunk meg minden, semmi gond nem volt vele. de mióta felkerültem felső tagozatba 8. osztályig nagyon sokat bántottak megaláztak és elég volt! van aki jobban visszatartja a cigány vért de a vér ott van mindegyik cigányban és nem a bőrszín számít hanem a viselkedés!nekem most van cigány és fél cigány osztálytársam is és lehet kevesebb gond van az üszök feketével mint a fél cigánnyal mert már gimiben egyedül van és nincs mögötte a horda hogy megvédje ha valami balhét csinál úgy össze verik h beszarik a fél cigány meg arcoskodik és elhiszi magáról hogy különb mint a többi hisz nem az csak fehérebb a bőre... Ha te normális vagy nem arcoskodsz, nem csalsz , dolgoznak a szüleid nem a segélyért ülnek otthon akkor le a kalappal. De amúgy azt írtad hogy itélik meg az embereket bőrszín alapján az utcán. Én a cigányra különösebben rá se nézek már megszoktam őket külön faj és úgyis kell kezelni. Elegem van belőlük és ezt el kell fogadni. minden évben a rendőrséget járom miattuk szerintem érthető miért van velük tele a tököm. Múltkor is megtámadnak én meg legyűrtem a gyereket és még ő jelent fel?! Mit gondolnak magukról b*ssza meg és még a törvény is őket védi. Még csak 15éves vagyok és már gyűlölöm őket akkor mi lesz ezután? Elvagyok keseredve hogy ilyen ez az ország. Szerintem sok sok ember így van ezzel. Aki pedig őket védi jöjjön el egy hónapra ózdra menjen be hétesbe vagy várkonyra és lakjon ott velük hátha megtudja milyen az mikor bicskával támadják meg .. Nah szóval én így vagyok ezzel ha pedig te sem tartod magad cigánynak akkor ne is viselkedj úgy és nem is fognak rossz szemmel rád nézni.
2012. ápr. 9. 22:25
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor én is leírom a véleményemet. Sok cigányt ismertem/ismerek látásból, mivel a volt sulim tele volt velük. 1X 2 cigány csaj megvert, azért, mert beszóltak valamit, és én rájuk sem néztem. Mégsem vagyok előítéletes. 1 km-ről ki lehet szúrni, hogy ki a rendes cigány, és ki nem. Nem a cigányoktól undorodom, inkább a rasszistáktól. Szerintem minél butább/együgyűbb valaki, annál hajlamosabb elítélni a másikat a bőrszíne miatt. Igen, van néhány rossz tapasztalatom a romákkal, de mindig arra a minimum 1 emberre gondolok aki roma, de normális, tisztességes ember, annak hogy eshet, ha emiatt megalázzák. Az, hogy a nagy részük ilyen, az nem azt jelenti, hogy az összes is.

Na mindegy a lényeg az, hogy egyáltalán nem ítélek el senkit a bőrszíne miatt. Nem érdekel. Egyébként a magyar nép is elég kevert, néhány rasszistára ráférne, hogy kutasson kicsit a családfáján, hidd el eléggé meglepődnének.:P

Ja, és egy percig se sajnáld, hogy félig roma vagy, így legalább a felszínes emberekkel nem kell semmilyen kapcsolatba lépned. 19/L

2012. ápr. 10. 10:18
 18/19 Division88 válasza:
Megalázó hogy a cigányokat elitélik? Az nem megalázó hogy a sok élősködőt a fehéreknek kell eltartani? az nem megalázó mikor 10en támadnak meg és kirabolnak? az nem megalázó mikor a 80éves asszonyt agyonverik a nyugdíjárért? Gondolkozz már el rajta! A rasszizmusnak is nézz utána hogy mit jelent aztán itélkez. a cigányok azt se tudják mit jelent a rasszizmus mégis mindíg a rasszizmusról pofáznak.Gyere el te is borsod megyébe és lakj velük 1 hónapot utána ha beilleszkedsz nem bántanak akkor valamit én csinálhatok vagy a sok ember csinálhat rosszul. És fordítva van sok a rabló, tolvaj cigány és miattuk itélik el azt a 0.01% normálisat. És aki feltette a kérdést ez nem rá vonatkozik mert ő azt mondta tisztességes ha ígyvan akkor én tisztelem hogy kitud emelkedni a sok bűnöző ingyenélő közül és mutasson példát a többinek! Habár ez nehéz lesz... Csak ennyit akartam még hozzáfűzni...
2012. ápr. 10. 14:17
 19/19 anonim ***** válasza:

jól tudom, hogy a többségük milyen, nekem nem kell őket bemutatni. és általában látszik is rajtuk, hogy melyik a tisztességes, és melyik a suttyó.

"A rasszizmus olyan gondolkodásmódot jelent, amely az emberek külsejében megfigyelhető eltéréseket kiemeli, ezekhez morális, társadalmi vagy politikai különbségeket rendel hozzá, és az így létrehozott csoportok között – feltételezett tulajdonságaik vagy értékeik alapján – hierarchiát állít fel."---->vagyis legyen az illető akármilyen ember, ha cigány akkor egy nulla marad a rasszista szemében.

Milyen jogon feltételez bárki bárkiről is akármit, anélkül, hogy ismerné. Tudom, az emberek előítéletesek, de ha már meglátsz egy cigányt egyedül sétálni, semmi rajolás, fuksz meg ilyenek nincsenek akkor is arra asszociálsz, hogy egy ingyenélő, valamint magadban eldöntöd, hogy inkább a halál, minthogy valamilyen közöd is legyen hozzá.

Ez az amit elítélek. És még egyszer, jól tudom, hogy a romák 80%-a milyen, és én is elítélem az ilyen ingyenélőket ezért, de ameddig semmit sem tudok róla, addig nem ítélkezem. Ennyi.

Ja, és igen, nekik kell változniuk, de sokuknak esélyük sincs rá. A gyerek a szüleitől tanul, hát ők ezt az életstílust veszik át.

2012. ápr. 10. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!