Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak ilyen pasikat találok? Én csinálhatok valamit rosszul?
Figyelt kérdés
Mindig csak olyan pasikat találok akik csak barátkozni akarnak velem , vagy csak olyanokat akik csak szexet akarnak. Miért van ez? Én csinálok valamit rosszul?2012. ápr. 9. 17:16
11/13 anonim válasza:
Nem küldessz egy képet magadról?Biztos nem veled vana hiba.:-)
12/13 anonim válasza:
Miért kellene előre eldönteni hogy milyen típusú legyen a kapcsolat?
Honnan tudod hogy mit akarnak tőled? Megkérdezed? Lehet hogy az a gond és megijednek.
Szerintem nagyon fontos a megismerkedés, amikor valami kialakul, de még egyik fél sem beszél róla. Én pl lány vagyok, de utálom ha konkrétan elmondják, és megkérdezik hogy én mit akarok.
Erre mondják azt hogy a szerelmet nem keresni kell hanem rád talál.
Egyébként bocs ha tévedtem valamiben és egyáltalán nem ez a típus vagy, de a szavaidból ezt vettem ki.
13/13 anonim válasza:
hm, hm... Összhangban van amit teszel és gondolsz? Lehet hogy akaratlanul olyan jeleket adsz, hogy nem akarsz komoly kapcsolatot.
De ha mutatsz képet levélbe, a külsőségi kérdést egyből ki tudjuk zárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!