Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a fiúk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a fiúk többsége nem is figyel rá, amit írok msn-en? Csak mondják a magukét.

Figyelt kérdés

Sokszor van olyan (sok pasinál), hogy írnak valamit, aztán közbe szólok, vagy írok én is valamit, arra nem is figyelnek? Pedig én mindig mindenre válaszolok. Van, mikor úgy csinálnak, mintha nem vennék észre, amit írtam.XD Nem tudnak rá mit írni? vagy mii?

16/L

2009. jún. 17. 20:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Akkor elégé bunkó arcokkal lehetsz körülvéve. Én mindig figyelek arra, ha a másik gépel. Lehet, hogy tudnának mit írni, csak némely fajtársam (férfi XD) igen lusta. Inkább csak nyomja a maga szövegét és kampec....

Erre szerintem 2 ok lehet a magyarázat:

1: Lehet, hogy tényleg nem tudnának némely esetre mit írni, (mint ahogy fentebb is említették).

2: Nem elég értelmesek ahhoz, hogy egy normális témáról esetleg elbeszélgessen veled. Vagy még azért mert nem érdekli őket, esetleg még azért is, mert nincs meg a megfelelő kom. készségük.

De a legegyszerűbb mód erre, hogy kiderítsd, ha nagy betűkkel rákérdezel, hogy miért nem figyelsz arra, amit én írok (utána egy rezgőt)? Hátha feltűnik nekik.

Szerencsére én nem tartozok közéjük. :)

UI: Elnézést azon férfi társaimtól, akik nem tartoznak ebbe a kategba. Vannak egy jó páran :)

2009. jún. 17. 23:46
 12/14 anonim ***** válasza:

őőőh, elárulom, h a legnegatívabb tapasztalataim éppen azokkal a srácokkal voltak, akik minden rezdülésemre reagáltak msnen. Tudod miért? Mert annyira karakterek közé vannak zárva, hogy más inger nem is éri őket. XD

Ezen ne parázz, inkább örülj neki! :)

2009. jún. 18. 00:00
 13/14 anonim ***** válasza:

00:00,

Akkor lehet, hogy rossz partnereket vettél fel msn-re.

Én figyelek mindenre amit a másik fél ír. Mégsem vagyok karakterek közé zárva. Lehet, hogy egyszerűen jó beszélőkéjük van a partnereidnek.

23:46-os voltam

2009. jún. 18. 00:41
 14/14 A kérdező kommentje:
kösziköszi mindenkinek!:)
2009. jún. 18. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!