Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a fiúk többsége nem is figyel rá, amit írok msn-en? Csak mondják a magukét.
Sokszor van olyan (sok pasinál), hogy írnak valamit, aztán közbe szólok, vagy írok én is valamit, arra nem is figyelnek? Pedig én mindig mindenre válaszolok. Van, mikor úgy csinálnak, mintha nem vennék észre, amit írtam.XD Nem tudnak rá mit írni? vagy mii?
16/L
előző ..upps ezt nem ide szántam :P
bocsiiiiiii :S
van pár lehetőség, mindenesetre valószínűleg olyan egyedekkel "áldott" meg a sors, akik főleg csak read-only (csak olvas) üzemmódban képesek működni, pl mert:
a) lusták, minél kevesebbet akarnak gépelni :D
b) nem találják elég izgalmasnak a hozzászólásod / nem tudnak mit reagálni rá
c) tényleg nem elég izgalmas az üzeneted / olyan megjegyzéseket teszel, amik különösebben nem szorulnak magyarázatra
d) túlzott smiley használat... én pl abszolút nem tudom komolyan venni az olyan embereket, akiknél az ABC szinte minden betűjét kis ugráló-villogó figura testesíti meg, a pislogó írásjelekről már nem is beszélve :D ultragáz, de komolyan. szintén nem lehet komolyan venni az olyanokat, akik nagyon rikító / apró / olvashatatlan betűkkel írnak (általában meg sem próbálom ilyankor kivenni mit akart írni, ha beszélgetni szeretne, írjon normális stílusban), vagy ha a neve vmi "xXxˇ^˘˘~nyámnyámizéééCukiBéjBee ~^^ˇxXx" :S na az ilyenek sokkolnak... :D
így hirtelen ennyi :D esetleg ha tudsz publikálni itt egy beszélgetésrészletet (persze nevek nélkül) amiben vártad hogy reagáljanak vmit az üzidre de nem történt meg, bővebben is tudjuk elemezni hogy rájöjj, mi lehet a gond :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!