Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viccen meg szoktatok sértődni?
Sokan vannak akik megsértődnek..
Én fiúk között nőttem fel, sok fiú barátom is van, és pont azért bírnak állítólag, mert lehet velem poénkodni és nem sértődök meg. :)
16/L
Velem az az egyik alapvető probléma, hogy hajlamos vagyok nem érteni a viccet, és komolyan venni olyat is, amit viccnek szántak. Ennél fogva sokszor megbántódom egy vicc miatt... Nagyon inverz humorérzékem van, és ez elég sok vitát okozott már köztünk a párommal.
Sajnos az ő humorára még nem tudott ráállni az agyam, ezért sokszor rosszul értelmezek, vagy egyáltalán nem értelemezek egy-egy poént...
Aztán persze mindig jön a magyarázat, meg a ne haragudj, de mit lehet tenni olyan esetben, mikor már megtörtént a "baj"...
Különben érdekes ám a kérdés, mert ő egy párszor már eljátszotta velem, hogy csak utólag próbált meg viccet csinálni valamiből ("de hát vicc volt", vagy "nyugi, nem mondtam komolyan"), vagy talán ezt is csak én mesélem be magamnak?
Szóval igen... meg szoktam.... Akkor, ha nem értem.
(22/L)
viccen nem.
de sok ember képtelen megkülönböztetni a viccet a bunkóságtól és/vagy a parasztságtól...
Csak azon amiket apám mond mert azok nem viccesek és enyhán rasszista hajlamúak,zsidó,cigány stb...
Amúgy nem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!