Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már valaki olyan kapcsolatban ami csak a szexről szólt? Hogyan lehet kizárni az érzelmeket?
Figyelt kérdés
Számomra nem világos, hogy hogyan lehet megállni azt, hogy ne légy féltékeny ha a partneredet egy másik nővel látod vagy az, hogy egy ilyen kapcsolatban ne szeress bele. Igaz azt mondta, hogy nem feltétlenül kell csal a szexről szólnia a dolgoknak, de még nem csináltam ilyet és nehezen tudom elképzelni.2012. ápr. 8. 09:02
11/17 anonim válasza:
De miért érzed magad használtai tárgynak ? Attól hogy csak szexeltek attól lehet az szenvedélyes,érzelmes vagy vad ..
12/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom! Számomra ez még fura helyzet. Mindenféle hülyeség eszembe jut!Még nem jutottunk el az ágyig csak beszéltünk róla. Lehet nem is lesz olyan jó, hogy majd folytassuk is :)
2012. ápr. 8. 09:54
13/17 anonim válasza:
Ne aggódj.Lazulj el és élvezd a helyzetet :) Dugtok úgyhogy annyira rossz csak nem lehet :D
14/17 A kérdező kommentje:
Végül is, nézőpont kérdése :)
2012. ápr. 8. 10:03
15/17 anonim válasza:
Én voltam ilyen kapcsolatban. Ha te többet érzel iránta, akkor jobb ilyenbe nem belemenni, nagyon szenvedni fogsz tőle. Akkor viszont maximálisan élvezhető a szituáció, ha mind ketten elfogadjátok és megelégszetek azzal, hogy csak szexre korlátozódik a kapcsolatotok. Tapasztalatom szerint a nő részéről nehezebb ez a dolog, mi szeretünk kötődni a szexpartnerünkhöz. Az én szexkapcsolatom hónapokig tartott, aztán észrevettem magamon, hogy elkezdek féltékeny lenni a többi lányra, amikor nem voltunk azon gondolkodtam, hogy vajon ő mit csinál... és itt megálljt parancsoltam a dolgoknak, elvégre nem erről szólt az egész.
16/17 anonim válasza:
és honnan tudom meg hogy 1 fiú csak a sex miatt érdeklődik irántam ??
17/17 anonim válasza:
Ha te is csak annyit akarsz tőle, tisztázzátok már az elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!