Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy kellene viselkednem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kellene viselkednem, hogy egy férfi ne egy újabb prédát, nőt lásson benne, hanem csak egy havert, barátot?

Figyelt kérdés

Kezdem unni az egészet, hogy még soha nem volt olyan pasi, aki ne úgy közeledett volna. Ha próbálok vicces, meg laza lenni, nem igazán veszik a lapot, és besértődnek, letörölnek közösségi oldalról stb

Annyira irigylem az olyan lányokat, akiknek vannak igazi fiú barátaik, és fiú haverjaik.

2012. ápr. 8. 08:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
mármint a témát.
2012. ápr. 8. 09:03
 12/16 A kérdező kommentje:
'És ha azt hiszed, hogy én vagyok a hülye akkor kicsit képzeld a férfiak helyébe magad, vagy tedd fel kérdéseben, hogy ki szeretne "barátkozni" veled, úgy, hogy tilos lesz a szex és nem akarhat soha többet tőled, mint "barátságot" (jaj, de rossz szó ez erre)'
2012. ápr. 8. 09:04
 13/16 anonim ***** válasza:

Minden ember vagyik szeretetre, torodesre, ertekelesre, tiszteletre stb... Ugyanakkor minden ember szukseget erzi a KEJnek es BIZTONSAGnak is. Ha a biztonsagot, torodest es a kejt megkapod valakitol, akkor kepes vagy mindenki mastol csupan "baratsagot" elvarni, kepes vagy a vonzalmadat egyszeru szeretetkent felfogni.

De ha kielegitetlen vagy (kejre es ingerekre vagysz) es nem erzed, hogy valakire szamithatsz, hogy valakinek fontos vagy, ha TARStalannak erzed magad, akkor a vonzalmad fokozodni fog azon szemelyek irant akik a megitelesed szerint megfelelnenek erre a celra, akiket "szeretsz", es ezt termeszetes modon a barataid kozott fogod keresni (foleg ha egy "barattal" mar bizalmas kapcsolatod van (megbizol benne)) es szereted ot.

Probaltam leirni a dolgok pszihologiajat,. En legalabb is igy ertelmeztem ezt az evek soran. (28, Fiu)

2012. ápr. 8. 09:19
 14/16 anonim ***** válasza:
Epic Friendzone Girl is Epic..
2012. ápr. 8. 09:54
 15/16 anonim ***** válasza:
Egyébként pedig keress melegeket, azok szivesen barátkoznak, de egy jóérzésű normális egyedülálló srác/férfi nem fog barátkozni veled hosszútávon, hiszen akárhogy is mondják, férfi és nő között nem létezik hosszú távon barátság, mert előbb utóbb az egyik mindig többet akar. Aki mást mond az hazudik...amellett pedig nem szép dolog kihasználni a másikat aki többet akar..
2012. ápr. 8. 09:58
 16/16 anonim ***** válasza:
A fiú-lány barátkozásnak ha nem is közvetlenül de közvetve az a célja hogy legyen valami ami nem baráti.Legalábbis a környezetemben azt látom hogy a párok a baráti körön belül alakulnak ki és ritkán csak úgy a semmiből. Egyfelől ez jó dolog mert legalább már lehet tudni valamit a másik félről, másfelől meg nem őszinték a barátkozások ami miatt én nem élek az ilyesfajta párkapcsolati előkészítővel. Mondjuk jól kinéző csajok közül nem egy mondta hogy én vagyok az egyetlen pasi aki a barátai közül eddig nem akarta megdugni szóval nem vagy könnyű helyzetben :S
2012. ápr. 8. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!