Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen férfi 20-30 év között?
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
Igen,gondoltam már rá,hogy megyek jógázni és meditálni,ott biztosan vannak ilyen emberek...
Ja és az nem kritérium,hogy magas legyen,mert én is elég kicsi vagyok.Az meg,hogy ki jóképű,az szubjektív.
A leírtak alapján sok jelző illik rám, de én se optimista nem vagyok már se életvidám sőt úgy fél éve már nem is meditálok, túl sokat csalódtam az emberekben és még inkább elegem van tenni akármit is az életben.
De egy ideje érzem, hogy meditálnom kéne újra és kezd ismét erősödni bennem, hogy h*lye voltam, amiért abba hagytam annak idején az anyagi létről való lemondásom és elkezdtem csajozni, mert ezeket a mai lányokért nem éri meg szenvedni!
azért az jó, hogy nincs sok elvárásod vele szemben :) szerintem biztos, hogy van ilyen férfi, de elég nehéz dolgod van, ha egy konkrétan elképzelt személyt keresel az elképzelt személyiséggel. Lehet, hogy pl egy férfivel nem lehet spirituális dolgokról beszélni, de ettől még az összes többi igaz rá.
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!