Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Petting-el lehet terhes?
A b.nőmmel pettingeltünk az egyik éjjel. Tulajdon képen össze ért a nemi szervünk és volt egy pillanat amikor úgy éreztem orgazmusom van. Akkor rögtön leálltam mert nem akartam rosszat. Utána úgy éreztem hogy folytathatjuk de utána viszont ujjal elégítettem ki. Na de ha került némileg a nemi szervére sperma és utána ujjaztam meg akkor tulajdon képen lehet terhes? Tudom tisztába vagyok a k*rva nagy marhaságommal de szeretnék néhány más (értelmes) ember véleményére. Az biztos hogy máskor ilyet nem csinálok!
Ja! Mellesleg. B.nőm elfelejtette felírni a naptárba hogy mikor kellene megjönnie neki de elvileg a petting alatt volt a vége fele. Az az nemsokára megkellet volna hogy jöjön. kb ez volt 1 hét 2-3 napja és 1 hete kellet volna hogy meg jöjjön. Szóval nem is peteéréskor volt.
Most nagyon parázok. Tesztet meg veszek!
Kérem értelmes válaszokat írjatok és ne cse***etek le még jobban! Kérlek!! Nagyon szépen köszönöm!!!
Gondolom beszélgettetek erről, és ő is elég ideges leehet h mikor fog megjönni. Na ez az idegesség is nááágyon el tudja odázni a menstruációt. Tuti vegyetek tesztet, és megtudjátok mi a helyzet. Vegyetek ma, ha találtok valahol nyitott gyógyszertárat. Neten nézd meg nyitva e van valahol. Vesztek, megcsinlájátok, és megnyugostok (remélhetőleg):)
Nekünk is voltak már hasonló esetek, és mindig akkor késett a baja ... mintha csak szándékossan, hogy frászt kapjunk:) Ilyen a természet:) Igy vagy úgy írd ide, hogy mi lett a vége a sztorinak, ha már beavattál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!