Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Petting-el lehet terhes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Petting-el lehet terhes?

Figyelt kérdés

A b.nőmmel pettingeltünk az egyik éjjel. Tulajdon képen össze ért a nemi szervünk és volt egy pillanat amikor úgy éreztem orgazmusom van. Akkor rögtön leálltam mert nem akartam rosszat. Utána úgy éreztem hogy folytathatjuk de utána viszont ujjal elégítettem ki. Na de ha került némileg a nemi szervére sperma és utána ujjaztam meg akkor tulajdon képen lehet terhes? Tudom tisztába vagyok a k*rva nagy marhaságommal de szeretnék néhány más (értelmes) ember véleményére. Az biztos hogy máskor ilyet nem csinálok!

Ja! Mellesleg. B.nőm elfelejtette felírni a naptárba hogy mikor kellene megjönnie neki de elvileg a petting alatt volt a vége fele. Az az nemsokára megkellet volna hogy jöjön. kb ez volt 1 hét 2-3 napja és 1 hete kellet volna hogy meg jöjjön. Szóval nem is peteéréskor volt.

Most nagyon parázok. Tesztet meg veszek!

Kérem értelmes válaszokat írjatok és ne cse***etek le még jobban! Kérlek!! Nagyon szépen köszönöm!!!

2012. ápr. 7. 23:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A pun.ijára kb. milyen mennyiségű ejakulátum került? Teljes adag? 72 órás tabit miért nem próbáltátok rögtön??? Illeteve szűz még a lány? Csak mert a hártya is felfog valamennyit.
2012. ápr. 8. 00:19
 12/16 A kérdező kommentje:
őőő. igen szűz. mind a ketten. és hát ahogy írtam volt egy pont amikor úgy éreztem mintha orgazmusom lenne. akkor megáltam és vissza szorítottam ne hogy véletlenül. de igazából nem nagyon néztük hogy mennyi jött. ( És itt rontottam el) utána ujjal elégítettem ki és hát félek hogy sikerült én magam bejuttatni kézzel... :/
2012. ápr. 8. 00:28
 13/16 anonim ***** válasza:

Gondolom beszélgettetek erről, és ő is elég ideges leehet h mikor fog megjönni. Na ez az idegesség is nááágyon el tudja odázni a menstruációt. Tuti vegyetek tesztet, és megtudjátok mi a helyzet. Vegyetek ma, ha találtok valahol nyitott gyógyszertárat. Neten nézd meg nyitva e van valahol. Vesztek, megcsinlájátok, és megnyugostok (remélhetőleg):)

Nekünk is voltak már hasonló esetek, és mindig akkor késett a baja ... mintha csak szándékossan, hogy frászt kapjunk:) Ilyen a természet:) Igy vagy úgy írd ide, hogy mi lett a vége a sztorinak, ha már beavattál :)

2012. ápr. 8. 08:20
 14/16 A kérdező kommentje:
okéé rendben! és igen elég idegesek vagyunk mind a ketten. nézek ma gyógyszertárat hátha mázlim van. illetve ha történik vlmi leírom! :) és nagyon szépen köszönöm mindenkitől még 1x a commenteket!!!! :)) Kedvesek vagytok!
2012. ápr. 8. 12:48
 15/16 A kérdező kommentje:
Naa!! Megnyugodtam. a terhességi teszt azt mutatja hogy nem terhes. ráadásul megjött neki pont ma!!! Fááá mekkora kő esett le a szívemről! Köszönök mindent!! :))
2012. ápr. 10. 13:58
 16/16 Levkosz válasza:
Mi is hasonló szituba vagyunk most a párommal és hát mi is eléggé parázunk! Én az elmúlt pár napban nem tudok rendesen aludni és amint felébredek az első gondolatom az hogy mi van ha mégis sikerült összehozni
2012. ápr. 10. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!