Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan érzem magam ettől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan érzem magam ettől kevésbi férfinak? (bövebben l. )

Figyelt kérdés

arról van szó hogy félek pár dologtól amitől más nem mert természetes...

pl nagyon nagyon félek a viharoktól(égzengés, dörgés villámlás)

rágcsálók(ezt szégyellem a legjobban de szerintem mindentől jobban félek az egerektől de főleg a patkányoktól) ezek a félelmek nagyon cikik egy srácnál??

2012. ápr. 7. 22:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Akkor attól függ, hogy a lány milyen pasikat szeret.
2012. ápr. 7. 22:47
 12/18 anonim ***** válasza:
Szerintem kicsit túlgondolkodtad magad. :)
2012. ápr. 7. 22:48
 13/18 anonim ***** válasza:
az egerek meg a patkányok amúgy is gusztustalanok
2012. ápr. 7. 22:59
 14/18 anonim ***** válasza:
én a rovaroktól parázok,egy darázs miatt futok 2 km-t is ha kell.de 1-2 srácot már lecsaptam,tehát kompenzálom a rovarokat.tedd te is ezt:)
2012. ápr. 7. 23:10
 15/18 anonim válasza:

Szerintem az olyan csaj, aki ilyesmi miatt röhög ki valakit: nem lehet valami nagy értelmiségixD vagy még nagyon éretlen

De szerintem nem sok ilyen van

2012. ápr. 7. 23:15
 16/18 anonim ***** válasza:

" szeretnék hozzábújni, nem együtt reszketni." XXDDDD

Én legnagyobb szégyenletemre félek a sötétben és még a pókoktól, illetve a legdurvább mennydörgés is zavar, de nekem ezek olyan rég meg vannak, hogy a félelem mellett, komoly dühöt is érzek és azt kívánom bárcsak megtestesülne a félelmem, hogy lerúgjam a veséjét és ki b@sszam az ablakon. A sötétben leginkább csak itthon félek, a pók tőlem fejen is állhat, amég nem rajtam teszi, a mennydörgés meg felkurja az agyam. Jah DE ha egy lány van az oldalamon, akkor sötét mennydörgő pókok is jöhetnek, olyankor valahogy ez mind elillan, mintha nem is lett volna.

És egy férfit nem az tesz férfivá, hogy nem fél semmitől, hanem, hogy nem nyugszik bele és küzd a félelme ellen.

19/F

2012. ápr. 8. 02:26
 17/18 anonim válasza:
nem
2012. júl. 12. 16:48
 18/18 evans ***** válasza:
figyelj a patkányoktól pókoktól rágcsálóktól én is írtózom...szinte rettegek tőlük még a pókoktól is ha nem mániákus ez a félelem /tehát ha kibontasz egy zacskó csipszet akkor nem az lessz az első gondolatod, hogy kiugrik belőle egy rágcsáló/ akkor nem az egyáltalán nem ciki az egyik haverom csaja írtózik a szárnyas állatoktól...szó szerint fél tőlük liba csirke kakas minden....szerintem mindenkine vannak félelmei
2013. máj. 14. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!