Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan érzem magam ettől kevésbi férfinak? (bövebben l. )
arról van szó hogy félek pár dologtól amitől más nem mert természetes...
pl nagyon nagyon félek a viharoktól(égzengés, dörgés villámlás)
rágcsálók(ezt szégyellem a legjobban de szerintem mindentől jobban félek az egerektől de főleg a patkányoktól) ezek a félelmek nagyon cikik egy srácnál??
Szerintem az olyan csaj, aki ilyesmi miatt röhög ki valakit: nem lehet valami nagy értelmiségixD vagy még nagyon éretlen
De szerintem nem sok ilyen van
" szeretnék hozzábújni, nem együtt reszketni." XXDDDD
Én legnagyobb szégyenletemre félek a sötétben és még a pókoktól, illetve a legdurvább mennydörgés is zavar, de nekem ezek olyan rég meg vannak, hogy a félelem mellett, komoly dühöt is érzek és azt kívánom bárcsak megtestesülne a félelmem, hogy lerúgjam a veséjét és ki b@sszam az ablakon. A sötétben leginkább csak itthon félek, a pók tőlem fejen is állhat, amég nem rajtam teszi, a mennydörgés meg felkurja az agyam. Jah DE ha egy lány van az oldalamon, akkor sötét mennydörgő pókok is jöhetnek, olyankor valahogy ez mind elillan, mintha nem is lett volna.
És egy férfit nem az tesz férfivá, hogy nem fél semmitől, hanem, hogy nem nyugszik bele és küzd a félelme ellen.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!