Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Voltatok lányok olyan helyzetb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok lányok olyan helyzetben h egy srác véget fel akartátok vágni az ereiteket?

Figyelt kérdés
Már lassan oda lyukadok ki a bnöm elszedte az a srácot elölem aki tetszik nekem már nagyon régota és már teljesen kivagyok idegileg már ott vagyok h megölöm magamat!
2009. jún. 17. 13:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
70%
Mással nem tudod felhívni magadra a figyelmet?
2009. jún. 17. 13:42
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Pasi miatt nem szabad, sőt semmi miatt sem. De a pasik nem érnek ennyit, rengeteg van még belőlük. Egyik megy, másik jön.
2009. jún. 17. 14:20
 13/16 A kérdező kommentje:
kössy szépen a válaszokat ki azt irta h emo megirom mostan h emo és rock stilus vmenyire a véremben van már kiskorom ota de ez nem jelet semit sem
2009. jún. 17. 14:21
 14/16 anonim ***** válasza:
50%

Hosszába vágd a karodon a vénát, ha keresztbe vágod nem fogsz elvérezni.

Sok sikert hozzá.

2009. jún. 17. 14:39
 15/16 A kérdező kommentje:
tudodm h kell nem kell kioktatni segitséget kértem nem biztatást
2009. jún. 17. 14:40
 16/16 anonim ***** válasza:
El tudod képzelni mit kell majd takarítani utánad a szüleidnek, vagy bárkinek, akire jutna ez a "feladat"...??? A szerteszét fröcskölt vér emléke garantált rémálom életük végéig. Ugye ezt azért nem szeretnéd???
2009. jún. 17. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!