Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írják sok helyen hogy így kell izgatni a pasikat, amikor ez nem is esik jól nekik?
Ilyeneket írnak hogy vegyünk jégkockát a szánkba és utána úgy vagyük a szánkba a farkat. hát szerencsétlen fiúmnak elmúlt az erekciója, mert fázott neki.
meg írják hogy simogassuk fogdossuk a heréket...ja, eddig 3 pasival voltam életemben, mindnek csikis volt, nem szerették.
vannak akiknek tényleg bejönnek ezek a trükkök?
Miért írnak olyan receptes könyveket amikből nem lehet ehető süteményt sütni? Ugyanezért.
20/N
én mind olyan csikiseket fogok ki úgylátszik :D
nem lehet megpuszilni a nyakuk, a köldökük mert csikis...a heréjük is csikis, a fülük is csikis...
inkább írnának arról, hogy lehet megszüntetni a csikisséget :D
Nekem az expasim imádta, ha kicsit "ráharaptam" (nagyon gyengén) a farkára. A mostani viszont valószínűleg megőrülne, ha ugyan ezt csinálnám vele.
Ők is különböznek (mily meglepő...) más és más jön be nekik. Kérdezd meg, hogy mit szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!