Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez az alak milyen? (Kép)
A képen nem én vagyok (bár gondolom egyértelmű :D)
Ezen a képen a bal oldali lányéra hasonlít az alakom, a lábaim hosszabbak mert magas vagyok. Tehát valahogy így próbáljátok elképzelni :)
Az arcommal nincs baj, barátom is van, a testemmel viszont nem vagyok kibékülve az iskolában ért szidások miatt...
A képek:
A kérdés az hogy ez nem túl vékony?
Barátom aztmondja tetszik neki de félek hogy csak nem akar megbántani mert tudja hogy nemtudok hízni :(
Nyár elején leszek 16 éves, szóval elég fiatal vagyok, fog még változni az alakom? Például nőni a mellem...? Meg kicsit vastagodni a combom? :( Meg a csípőm sem ennyire kerek.
Köszi a válaszokat előre is :)
Ez a számomra tökéletes női test!!
Imádom az ilyen alkatú lányokat!!
A barátod egy mázlista, ha elhagy írj privit!!
Ha mar lefotozták a csajokat, valoszinu azert mert jo csajok..
Nekem bejon mind a ketto.
Ilyen a tökéletes női test kérdező...
Itt kezdődik a valami. És igen, fogsz még változni. Lehet hogy a melled is nőni fog egy kicsit eg a combod, derekad is változik. Több mint esélyes.
Ez egyáltalán nem vékony. Ez szép karcsú. Hangsúlyozom, ilyen az ideális női test. :) Büszke lehetsz magadra :P
21F
Úristeeen arcra pont úgy nézek ki mint a jobboldali, alkatra meg mint a baloldali lány csak vékonyabbak a lábaim és nincs ennyire hosszú hajam.
De tényleg, tök poén :D Szerintem mindkettő szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!