Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Levélküldés? Ez mennyire ciki? Fiúk, hogy viszonyulnátok a dologhoz?
Figyelt kérdés
Lépcsőházban lakok, és a szomszéd srác,nagyon tetszik nekem, de alig futunk össze, facebookon sincs fent sose. Arra gondoltam,hogy bedobok hozzájuk egy levelet. Megcímezem a nevére és beleírom,hogy szeretném megismerni. Én szeretem az ilyen régi, bolondos dolgokat,de nem vagyok benne biztos,hogy jó ötlet lenne és venné a poént. Szerintetek?:D Ti mit szólnátok hozzá,ha egyszer,mikor hazaérnétek várna egy levél az ajtóban?:D 16L2012. ápr. 6. 15:45
2/15 anonim válasza:
Inkább beszélj vele személyesen. Egyébként nem valami jó ötlet ha a társasházban ismerkedsz, mert ha szakításra kerül a sor kerülgethetitek egymást.
3/15 anonim válasza:
Szerintem hülyeség amit a második mond.Ilyen erővel suliba sem ismerkedj meg sehol ahol jársz napi szinten... Szerintem jó ötlet én örülnék neki :)
4/15 anonim válasza:
Szerintem klassz ötlet nagyon! :) én örülnék..
5/15 anonim válasza:
Szerintem is jó ötlet,én is örülnék neki,de néhány srácnál meg lehet hogy ciki.Egy próbát mindenképp megér,aki ezt nem értékeli,azzal nem is érdemes foglalkozni.
6/15 anonim válasza:
2. vagyok
Suliban néhány órát vannak együtt, társasházban meg akár 0-24. És a suliból egyszer elballag. Ha mégis akarja jobb szóban, mert ha nem jön össze az kevésbé negatív.
8/15 A kérdező kommentje:
2! de ebben a társasházban sem fogok életem végéig lakni..:D
És mondtam,hogy alig futunk össze, meg nem tudhatom,hogy mikor rohan épp valahova,ha még össze is futunk...
Nagyon örülök neki,hogy azért a legtöbb válaszolónak tetszik az ötletem:))
2012. ápr. 6. 16:02
9/15 A kérdező kommentje:
És az se lenne ciki,hogy én vagyok a lány és én küldöm?:S
2012. ápr. 6. 16:16
10/15 anonim válasza:
attól függ.. ha olyantól kapnám aki bejön akkor cuki, ha nem ismerem, akkor csodálkoznék mert fbn sokkal könnyebb írni egy levelet, ha meg nem jönne be akkor lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!