Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem lenne ciki?
Szóval, még nem nagyon járok bulizni, de most hogy tavaszodik, meg jön a nyár a barátnőim elhívtak ide-oda, mert hogy sose mentem eddig velük és megígértem nekik. Szóval nekem nincs pénzem olyan miniruhákra amikben manapság járnak a lányok, az gáz ha csak egy farmerbe meg valami szebb felsőbe mennék? A barátnőimnek szép cuccaik vannak, ezért is félek hogy mit szólnak ha meglátnak.
Meg szerintem a fiúk is lenéznek majd. (nincs barátom)
Ha tényleg a barátnőid, nem szólnak le.
A normális fiúk nem néznek le, és legalább tudják, hogy rendi csaj vagy. Vannak rendes fiúk is.
Tipp: Turiba nézz körül, néha jó, és egyedi cuccokat lehet szerezni. Frizurádon változtass a bulira, már ez is elég.
Mi nem a ruhát nézzuk, hanem azt, hogy mit takarhat. A nők amúgy is egymásnak öltöznek ki.
Tiszta legyen és sejtelmes.
36F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!