Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen szívtelenek a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen szívtelenek a mai tinilányok?

Figyelt kérdés
Legutóbbi próbálkozásomkor elég durván a lelkembe tiportak, megsértettek és emiatt már se kedvem, se erőm nincs, hogy újra próbálkozzak lányokkal ismerkedni élőben.

2012. ápr. 6. 15:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Miért kell ennyire általánosítani??

Ha 20 felett vagy,ne csodálkozz-sok normális van a r*ibanc között,aki nem a szexpartnered akar lenni.

16/L

2012. ápr. 6. 15:56
 12/21 A kérdező kommentje:

Igazatok van.

Én nem az a típus vagyok amúgy, aki dícsérgetni meg agyon lájkolgatja a h*lye r*banc képeiket facebookon.

Inkább dícsérem a jellemét egy lánynak, ha megérdemli.

Egyébként az is igaz, ha fordítva lenne és nekik kéne kezdeményezni és mi bánnánk úgy velük mennyivel kevésbé lenne ekkora egójuk pár elutasíáts, csúnya beszólás után.

2012. ápr. 6. 16:00
 13/21 anonim ***** válasza:
38%
Mert csúnyának tart, és egy csúnya srácot már nem is kell emberszámba venni, neki nincsenek érzései (szerintük).
2012. ápr. 6. 16:06
 14/21 A kérdező kommentje:

ma 15:56

Nem szexpartnert keresek, jó, hogy ennyire lenézed a huszonéves srácokat.

MIért hiszi azt minden tini, hogy egy idősebb srác csak megakarja dugni?

Mintha érzéketlen, szívtelen dög lennék, aki nem vágyik a szeretetre, szerelemre.

Ez igazán jólesik, hogy így gondoltok rám , lányok.

2012. ápr. 6. 16:17
 15/21 anonim ***** válasza:
Rossz lányhoz mentél oda. Sok lány biztosan örülne, ha odamennének hozzájuk, persze biztos nem fogsz mindenkinek bejönni, de szerintem a legtöbben nem valami bunkó szöveggel küldenének el.
2012. ápr. 6. 16:29
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

11. válaszoló vagyok

A többség 20 feletti a tinilányoktól azt akarja,ez tény.

Nekem már eleve a stílusod sem tetszik-ahogy írsz... Ezek után ne csodálkozz... -.-

16/L

2012. ápr. 6. 16:32
 17/21 A kérdező kommentje:

ma 16:32

Én nem olyan vagyok, de higgy amit akarsz.

Mostantól nem fogok zaklatni senkit élőben, egy jó időre elment a kedvem, inkább neten próbálkozom.

2012. ápr. 6. 16:44
 18/21 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem értetted meg elsőre, hogy nem akarja, durva voltál, tolakodó, vagy ellenszenvedesen közeledtél. Vagy ha a lány volt szívtelen azt sem jelenti azt, hogy minden lány az. Van olyan EMBER aki rossz van aki nem. Ennek semmi köze a nemhez. Ja és mellesleg, az, hogy te udvarolsz egy lánynak, rá semmilyen kötelességet nem hárít, ez a te döntésed, akaratod nem az övé. Joga van, hogy ne legyél neki szimpatikus.
2012. ápr. 6. 17:44
 19/21 A kérdező kommentje:

ma 17:44

Igazából még meg sem tudtam szólalni már sértegenti kezdett, de én megértem, nem azzal van a baj, hogy elutasított,hanem ahogyan tette!

ÉN sosem tudnék egy lányra olyat mondan, hogy ronda vagy, mit képzelsz magadról amiért idemertél jönni?!

2012. ápr. 6. 18:02
 20/21 anonim ***** válasza:
be kellett volba neki egyet verni, hatha leesik a fenenagy egoja.
2012. ápr. 6. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!