Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen szívtelenek a mai tinilányok?
Miért kell ennyire általánosítani??
Ha 20 felett vagy,ne csodálkozz-sok normális van a r*ibanc között,aki nem a szexpartnered akar lenni.
16/L
Igazatok van.
Én nem az a típus vagyok amúgy, aki dícsérgetni meg agyon lájkolgatja a h*lye r*banc képeiket facebookon.
Inkább dícsérem a jellemét egy lánynak, ha megérdemli.
Egyébként az is igaz, ha fordítva lenne és nekik kéne kezdeményezni és mi bánnánk úgy velük mennyivel kevésbé lenne ekkora egójuk pár elutasíáts, csúnya beszólás után.
ma 15:56
Nem szexpartnert keresek, jó, hogy ennyire lenézed a huszonéves srácokat.
MIért hiszi azt minden tini, hogy egy idősebb srác csak megakarja dugni?
Mintha érzéketlen, szívtelen dög lennék, aki nem vágyik a szeretetre, szerelemre.
Ez igazán jólesik, hogy így gondoltok rám , lányok.
11. válaszoló vagyok
A többség 20 feletti a tinilányoktól azt akarja,ez tény.
Nekem már eleve a stílusod sem tetszik-ahogy írsz... Ezek után ne csodálkozz... -.-
16/L
ma 16:32
Én nem olyan vagyok, de higgy amit akarsz.
Mostantól nem fogok zaklatni senkit élőben, egy jó időre elment a kedvem, inkább neten próbálkozom.
ma 17:44
Igazából még meg sem tudtam szólalni már sértegenti kezdett, de én megértem, nem azzal van a baj, hogy elutasított,hanem ahogyan tette!
ÉN sosem tudnék egy lányra olyat mondan, hogy ronda vagy, mit képzelsz magadról amiért idemertél jönni?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!