Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/17 A kérdező kommentje:
ázsiai vagyok.
2012. ápr. 6. 22:39
12/17 anonim válasza:
akkor vallszeg tényleg ezért mondják rád, h aranyos vagy.
13/17 A kérdező kommentje:
akkor csúnya vagyok?:D
2012. ápr. 7. 16:13
14/17 anonim válasza:
nem feltétlenül, de mindig előbb figyelünk fel az úgymond egzotikus pasikra és sok lány erre bukik, mert különleges, még ha külsőleg annyira nem is fogja meg.
15/17 anonim válasza:
nekem a holland pasik jönnek be. az egzotikusnak számít?:DD
16/17 anonim válasza:
nem kuldesz nekem privatban egy kepet magadrol? nagyon tetszenek az azsiai pasik:)
20L
17/17 anonim válasza:
Általában az olyanok keresik az egzotikusat, akik úgymond arisztokratikusak, ebből a szempontból az alsóbb rendűt keresik, de nem azért mert alsóbbrendűnek is tartja, csak mert ő nem akar felsőbb rendű lenni. pl.: roma lányok nem fognak magyar fiút maguknak, de fordítva igen, magyar fiú összejön roma lánnyal. remélem érthető, pl. gazdag lány kertész fiú. többet lát benne, erősebbnek gondolja, fajfenntartás céljából. persze nem tom hogy nézel ki :D biztos tetszel a lányoknak, mert különleges vagy, és kész. ázsiai?? na például jó harcosok, biztos erősek, meg a neveltetés, ilyen tudat alatti dolgok játszanak szerepet. Persze nem értek hozzá :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!