Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindegyik páva fiú megbízhatatlan és nem tudnak szeretni 1 lányt?
Rohadna meg mindegyik, undorító köcsögök, mi ez itt kérem? nem tudnak rendesen kinézni? ezt teszi az a köcsög tv...
"csak ilyeneket sodor felém a szél"
Ezt te sem hiszed el :)
Divatkövető vézna sz.rok, főbe kellene lőni az összeset. Rosszbbak mint a plázak...ák.
Egy rapper :)
Én ahogy középsuliba jöttem, egy páva fiú se volt az osztályomba, csak 3-4 plázap*csa. Ha valaki 2-3 napig ugyanabban a felsőben ment suliba, kibeszélték, beégették az osztály előtt, akár mások előtt is.. NA MOST MÁR az osztály(a fiú rész) 80%-a páva..
És idővel már magamon is észrevettem, hogy olyanná váltam, csak hogy rám is felfigyeljenek a lányok..
Sajnos ez idővel megfertőz mindenkit, főleg azért mert ez jön be a lányok többségének...
A fiúk mindig azért csinálnak valamit, hogy minden(vagy csak egy bizonyos) lánynak bejöjjenek..
Aki nem "páva" vagy mi.Nem tudom mit takar ez.Igényes?Ad magára?Vagy nem tudom.
Na,aki ennek az ellentéte,az meg azon divatkövetők csoportjába tartozik,akik utálják ezeket,mert divat ezt is utálni,szóval a kőbunkók,ilyen agresszív,leütlek típus.
Szerintem ez sem jobb.
De olyan jó nektek,hogy még a külsőségeken akadtok fent,majd ha lesznek felnőtt gondok az életben,akkor majd nem lesz ez a nagy fájdalom mások kinézetével kapcsolatban.
Speciel mikor én voltam gimis,akkor még minden fiú elég igénytelen volt,egyszerű rövid haj,ruházat is ugyanilyen,semmi stílusérzék,bunkó,felvett agresszív viselkedés."Ki ha én nem" típus.Ezek sem voltak jobbak.
Szerintem inkább az emberek jellemével van a baj,mint az,hogy hogyan néznek ki.Akinek ez ennyire fontos,vagy nem tud ezen túljutni,az még nem nőtt fel igazán....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!