Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt olyan fiúk akiknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan fiúk akiknek a ducibb lányok jönnek be? Nem kövér hanem telt. Nem az 1-2 kg pluszra gondolok, hanem 10-15 kg pluszra. Vagy mindenkinek a gebék jönnek be? Ők mivel jobbak?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 4. 22:14
1 2
 11/19 HalkHogen ***** válasza:
78%
Természetesen nem mindenkinek a gebe csajok jönnek be. Vannak eszméletlen vonzó duci lányok (is).
2012. ápr. 5. 00:30
 12/19 anonim ***** válasza:
57%

Amikor már lóg a sok zsírpárna, és gyk. hajtogatni kell ide-oda... Na az ultra gáz.

Vannak olyan nők, akik telten hihetetlen vonzóak tudnak lenni. Szóval minden egyéni kisugárzástól függ...

2012. ápr. 5. 11:07
 13/19 anonim ***** válasza:

annak is megvan a maga bája :P

f18

2012. ápr. 5. 12:28
 14/19 anonim ***** válasza:
A dundusoknak van a legszebb arcuk.
2012. ápr. 6. 02:28
 15/19 anonim ***** válasza:
74%

Attól, hogy te "teltebb" vagy (bár 10-15 kg plusz nem kövér de elhízott), még a többiek nem "gebék".

Ilyen szemétkedős hozzáállással persze, hogy nem kellesz a pasiknak, nekem se kellenél.

2012. ápr. 7. 09:56
 16/19 anonim ***** válasza:
57%

Nem gebék, hanem vékonyak. Ennyi erővel magadról is írhattad volna azt, hogy hájas, kövér, dagi, zsírpárna. Mert a megfogalmazása a kérdésnek nem mindegy.:)

Válaszom pedig: azokat a telteb lányokat szeretem, akiknek, azért van alakjuk, magyarul a zsír mellett, látni lehet izmot is, nem csak a "párnák" lógnak ide-oda.

(na meg persze ne nézze le a vékonybbakat és ne legyen rájuk félékeny)

2012. ápr. 7. 10:03
 17/19 anonim ***** válasza:
61%

Ja, ahogy előttem már leírták én is ezt akartam írni egyből, ahogy a kérdésed olvastam.

Nem vagyunk gebék!

Én is sportos, vékony fiú vagyok, ezzel engem is legebézel, ami elég sértő.

Ha én azt mondom neked, hogy zsírdisznó bizonyára nem esne jól.

Egyébként sok fickó van, akinek bejönnek a ducibb lányok, nekem nem, én mindig is az egészséges vékony testalkatra izgultam be.

2012. ápr. 7. 10:26
 18/19 anonim ***** válasza:
19%

Ennyivel jobbak a gebék:

-nem kell velük égni az utcán

-olcsóbb őket tartani (kevesebb tápot fogyasztanak)

-sze.x közben nem remeg a hájuk

-nincs zsír a pi.csájukon(luk nem pállik be annyira)

-nem izzadnak annyira mint a zsírdisznók

-nincs tokájuk

Ennyi.

2012. ápr. 7. 11:06
 19/19 anonim ***** válasza:

Jelen! Nekem kimondottan a duci lányok a vonzóak! :)

15F

2012. júl. 3. 01:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!