Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "jól néz ki valaki" az mit jelent pontosan?
igen,szerintem mindkettőt jelenti!szép is és csinos is!
Aki viszont nem szép,arra általában azt mondják, hogy helyes vagy aranyos(ha nő az illető).
Csinos: nyaktól lefelé
Szép: nyaktól felfelé
Így simán lehet valaki csinos, de csúnya és vica versa.
A jól néz ki, az testre értendő, tehát csinos.
mert egy bombanővel apasik általában egy dolgot tudnak elképzelni,ezért inkább csak a teste számít.a jól néz ki pedig azt jelenti hogy jól néz ki:)
túl vannak bonyolítva a kifejezések.
"ezért inkább csak a teste számít"
nem, nem és NEEEEM. Férfi vagyok, és nekem az arc legalább olyan fontos, mint a test. Ha valaki jól néz ki, akkor az arca és a teste is szép.
18:20-as azt arra írtam amit előtte írtak:bombanők,tudod a kirakati bábuk,akik nem tudnak főzni sem,stb.annál igen,nagyobb részben csak a test a lényeg,mert egy jó dugáson kívül mi mást tudsz vele elképzelni.
ha arra gondolok akivel leélném az életem,minden reggel mellette ébredek és a gyerekeim anyja na annál én is az arcot nézném és az összhangot.az egész kisugárzást.
na de az ilyen bombababák nem a jól néz ki kategóriába tartoznak hanem a dugható és a használható kategóriába:)
szerintem.
A bombanő per definitionem szép arccal rendelkezik, ellenkező esetben már nem is bombanő...
Attól, hogy egy bányarém felvesz egy feszülős nacit, napszemcsit, meg befesti a körmeit, kitömi a melltartóját, attól még nem lesz bombanő. Amúgy meg a válaszodból kiderül, hogy csaj vagy, így érthető, hogy nem vagy képben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!