Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lettem ilyen?
Na jó, nem tudom mi folyik itt, hogy ez mindenkire "igaz", de tényleg, én is egyet értek, sőt kísértetiesen, az előbb akartam kérdést kiírni, lehet inkább nem is fogom, lesz még egyéb bajom, de ez nagyon rossz amit érzel, és én is így vagyok, csak egy fiúval. nagyon tetszik, és semmit nem birok kinyögni. mondjuk nekem nem volt még kapcsolatom sem, 16 évesen, viszont azt hiszem ez a fiú okozhatott bennem "törést" mikor észleltem, hogy nem tetszem neki, mert más lányokkal "kedves".. de ez az én szeleburdiságom, nem lett volna szabad beleesnem ennyire. csak az a baj, hogy naponta találkozok vele, (hétköznap) és hol rámnéz, aztán az eszem-vesztem, hol pedig mérges vagyok rá, mert más lányokkal van. Egyébként előfordul, hogy váltunk pár szót, de akkor azt sem tudom mit csinálok, mert.. el megy az eszem.
na de. azt akarom tanácsolni, lehet, hogy megszegtem egy szabályt, amiért magamról írtam, majd max. írok mégegy kommentet, de szóval szerintem keress valamit, ami felvidít. engem például az éneklés. de ha nem tudsz, akkor menj el futni, tűzz ki egy célt, érd el, és akkor boldog leszel. meg szerezz új barátokat, fiúkat, ha az könnyebb, vagy akármi. (magamból indultam ki)
egyébként szívesen beszélnék veled msn-en ha akarod...
köszönöm a válaszokat!
Ui: Nem azt mondtam, hogy nem tudok bánni a nőkkel, sok lány barátom van, akikkel jól elvagyok, és már több barátnőm is volt, de Ő valahogy más. Csak vele nem megy. Azért nem tudok lépni, mert Ő az. Ezt elég nehéz így elmagyarázni, de valahogy olyan érzés, mintha a tűzzel játszanék. Ha elbénázom, tudom, hogy megégetem magam, és ezt nem akarom.
nem hinném, mert óvatos vagyok ilyen téren... egyszer egy kiscsaj teljesen belémzúgott, aztán meg "összetört a szíve"
azóta figyelek az ilyen dolgokra, és nem éreztetem senkivel, hogy bejön (ez egy másik fura dolog)
éa ahogy azthiszem írtam, a lány nem ismer, ezért nemhinném, hogy ilyesmire figyelne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!