Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért cigizik mostanában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért cigizik mostanában mindenki? Már nem tom hány fiúról mondtam le mert cigizik.

Figyelt kérdés

Mi ez a nagy divat? Egyszerűen undorító és borzalmasan ártalmas főleg ha már a kis tinik is azt szívják.. Kérlek világosítsatok fel!

16/l

2012. ápr. 3. 19:08
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Ja tisztázzuk, én nem szakítottam hanem nem kezdtem el járni több fiúval a cigizés miatt.. persze ha szerelmes lennék belé akkor leszoktatnám, nem pedig otthagynám :P
2012. ápr. 3. 20:44
 22/30 anonim ***** válasza:
86%
Őőő, nem akarlak elkeseríteni, de Te senkit nem fogsz leszoktatni. Ő leszokik magától. De naiv vagy, ha azt gondolod, hogy Te leszoktathatsz valakit. Pláne, ha az illető sokat szív.
2012. ápr. 3. 20:48
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha a fiú is szerelmes lenne beléd, akkor tuti leszokna, ha meg nem, akkor inkább futna világgá, mint hogy ezen vitázzál vele, vagy az is lehet hogy utána olyan orgazmust nyújtana neked hogy két hétig aludnál és nem tudnál vele vitázni, utána meg megint előröl, mint amikor tekerd már vissza azt a kib*szott lemezt :)
2012. ápr. 3. 20:49
 24/30 A kérdező kommentje:
Ha nem szerelmes belém akkor meg egyébként is szakítanánk, vagy én vagy a cigi, bocsi a kettő nem jönne össze..
2012. ápr. 3. 21:41
 25/30 anonim ***** válasza:
66%
Jó, valaki írta, hogy ha szerelmes, leszokik. Én is tudok ilyen sarkított ultimátumot írni. Ha szeretsz, elfogadod, hogy dohányzom. Más a kettő persze, de lehet ezen vitatkozni óraszám.
2012. ápr. 3. 23:18
 26/30 anonim ***** válasza:

én köhögök tőle, drága, büdös, öregít, károsít, és még az íze is olyan mint ha szenet szopogatnék még ha mentolos is akkor is... Passzívba elviselem de nekem nem kéne soha...

F18

2012. ápr. 3. 23:35
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

én is utálom... rosszul vagyok még a szagától is..csak a mai fiatalok nagyrésze leszarja kb. hogy tönkremegy az egészsége.

16L

2012. ápr. 4. 13:04
 28/30 anonim ***** válasza:
én nem dohányzom, undorodom tőle. gondolhatod hogy esett amikor a 3 legközelebbi barátnőimről kiderült hogy cigiznek. ettől függetlenül szeretem őket. csak ha arról beszélnek sírni támad kedvem.
2012. ápr. 30. 13:15
 29/30 mus musculus ***** válasza:
83%-os nem érti, mi a baj a cigizőkkel. Elmagyarázzák neki. Erre ő közli, hogy senki sem szólhat bele mások életvitelébe. Kérdés; meglátása szerint nekünk kötelességünk tűrnünk a füstöt? Nincs jogunk távol tartanunk magunkat tőle? Másra nem nagyon lehet következtetni a nyilatkozataiból.
2012. ápr. 30. 13:41
 30/30 anonim ***** válasza:
én pl azért szoktam rá mert egy lányba belevoltam zúgva,ő meg szart rám a cigi meg jó volt "lenyugtató" céllal..:/ azóta meg teljesen rá szoktam..:/ 20 F
2012. júl. 1. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!