Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen labilis mostanában mindenki?
Mert csak addig becsülik meg az embert amíg meg nem szerzik,aztán megszokják,hogy van és semmibe veszik a másikat.Mind emberileg,lelkileg érzelmileg mindenhogyan.Nekem már 1 éve lassan hogy nincs barátom,pedig lehetne pasim annyi mint a szemét,de nem kellenek,mert tetü mind.
30/N
Első te olyan agresszív vagy :) nem jó, hogy így általánosítasz.Gondolom van tapasztalatot a párkapcsolatok terén ezért is ez a véleményed.Mondjuk én 17 éves fiú vagyok, és eléggé rosszul esik, amikor olyan emberekkel hasonlítanak össze akik nem érnek 1 falatot sem.1 barátnőm sem csaltam meg, és nem is fogom. Mind nagyon szerettem és igyekeztem megbeszélni velük mindent. Általánosíthatnék én is, mivel volt olyan barátnőm aki csak kihasznált, de nem teszem. A lányok és a fiúk között is van rendes, de sajnos egyre kevesebb.
u.i:Nem azt mondom, hogy hű én milyen rendes vagyok, azt döntsék el az ismerőseim...
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!