Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehetne közhoz? Eledni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne közhoz? Eledni először egy ismeretlen fiú

Figyelt kérdés
Jó odaáig eljutottam, hogy odamegyek és szia de tovább se nem nagyon tudnék utána mit mondani. Néha láttom egyedül, néha a haverjaival.
2012. ápr. 3. 14:01
 1/6 anonim ***** válasza:
"metált bírod"?
2012. ápr. 3. 14:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Kérd meg, hogy korrepetáljon magyar nyelvből.
2012. ápr. 3. 14:06
 3/6 anonim ***** válasza:

A kérdésed kiemelt része két értelmetlen mondat. (értelmetlen szavakkal)

Szemantikai és szintaktikai hibát is ejtesz. Miben reménykedsz, hogy a kiszemelted egy igénytelen állat?

Még nekem sincs partnerem, szóval jobb, ha inkább képzed magad nyálcsorgatás helyett.

2012. ápr. 3. 14:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg mit csinál a szünetben, vagy bármi hülyeséget akár. Pl: "szereted a focit?" "nem" "én sem :D azért lenne kedved beszélgetni? kíváncsi vagyok rád... pl mit csinálsz ha nem focizol? :P "
2012. ápr. 3. 14:10
 5/6 anonim ***** válasza:
ennyi hülyét egy helyen.... minek kell belekötni, hogy értelmetlen a kérdés? Csak véletlenül a "hoz"-t nem a végére írta hozzá. Közeledni, fiúhoz. Ennyi. Sok grammar náci.
2012. ápr. 3. 14:15
 6/6 anonim ***** válasza:

Kétszer is van lehetősége ellenőrizni a saját kérdését. Ha erre nem veszi a fáradtságot, akkor én miért vegyem, hogy normális választ adjak?

Egyébként meg ez egy rendszeresen feltett kérdés. (az, amit szeretett volna leírni,)

2012. ápr. 3. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!