Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok, mi a véleményetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, mi a véleményetek a nagyképű pasikról?

Figyelt kérdés
2009. jún. 16. 12:23
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
13:29 IMÁDLAK!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. jún. 16. 13:31
 12/20 anonim ***** válasza:
57%

A legtöbb általában addig miután megismered már nem is lesz olyan nagyképű. Ezt csak a külvilágnak mutatja. Én csaj vagyok, de rám sokszor mondják hogy nagyképű vagyok, olyan emberek, akik nem is ismernek...Igazából ezzel azt próbálod leplezni, hogy neked is vannak gyengéid (mindenkinek van) és nem akarod azokat mutatni. Mindenkiben ott van a "normális ember", csak nem mindenki mutatja. De ez már a mai korral jár...

17/L

2009. jún. 16. 13:37
 13/20 A kérdező kommentje:
13:37...... téged még jobban.
2009. jún. 16. 13:40
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
igazából nekem az ilyen pda-s dolgok például egyáltalán nem tűnnek nagyképűségnek, ennyi erővel az sms olvasás és a nyilvános telefonálás is lehetne az. nem attól lesz nagyképű valaki ha ilyen "extrább" cuccai vannak, jól öltözök vagy bármi. számomra az a nagyképűség amikor valaki felsőbbrendűnek érzi magát valakinél, vagy lenéz. ehhez nem kellenek a legjobb cuccok, ezt megtudja csinálni a világ csövese is és az átlag emberek is, meg bárki. nagyon ritkán tartok valakit nagyképűnek úgy, hogy nem ismerem, tehát tök közömbösek számomra a mások által így emlegetett emberek, semmi extrát nem látok bennük. viszont olyan már volt, hogy beszélgettem egy fiúval és szó szerint a semmire tette magát, flegmán és nagyzolósan beszélt mintha lenne valaki (télleg mitől lesz valaki valaki?:D:D) róla sem az volt a véleményem, hogy nagyképű, pedig igazból az, de én simán elkönyveltem egy prosztó seggarcnak.
2009. jún. 16. 15:58
 15/20 anonim ***** válasza:
Ahogy sejtettem . Válaszok: utálom , kerülöm őket stb.... De azért ha szétnézel pont ezeken a pasikon csüngenek 5ösével a lányok....
2009. jún. 16. 16:16
 16/20 A kérdező kommentje:
Köszi, köszi.
2009. jún. 16. 16:21
 17/20 anonim ***** válasza:
rühelem őket. Annál nincs rosszabb
2009. aug. 14. 19:18
 18/20 anonim ***** válasza:
Szerelmes vagyok egybe! :D De am tényleg... :)
2010. máj. 20. 15:17
 19/20 anonim ***** válasza:
Izmos test csak testeddzéssel érhető el,a korábbi kommenthez szolván hozzá. Eddzés nélkül senkinek nem lesz olyan a teste.A szteroid az csak tuning, attol hogy kokszol valaki eddzés nélkül,még nem lesznek izmai. Csupán nem korrekt előnyt jelent,mert felgyorsítja a táplálkozás -eddzés közti folyamatot olyan szintre,amit normális módon nem lehet behozni.
2010. okt. 1. 00:33
 20/20 anonim ***** válasza:
Nagyképűség szerintem addig teljesen rendben van,amig olyan dologra feszít az ember,amiért megküzdött,és arra büszke.Irigyek ugyis lenagyképűzik ugyis,azzal nem kell foglalkozni. De ha valaki más fas.zára veri a csalánt és úgy nagyképű,az gagyi dolog.A lekezelő stílus viszont nyilván senkinek sem áll jól,és ép elméjű ember azt nem szereti.
2010. okt. 1. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!