Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mi a véleményetek a nagyképű pasikról?
Figyelt kérdés
2009. jún. 16. 12:23
2/20 anonim válasza:
ezzel próbálják elfedni a gyengéiket :)
3/20 A kérdező kommentje:
12:26.... ebbe van valami.
2009. jún. 16. 12:29
5/20 anonim válasza:
Én pasi vagyok és mások szemében egészen addig nagyképű ameddig meg nem ismernek egy kicsit közelebbről. Meg amúgy is, mi számít nagyképűségnek? Mert pl. sokaknak már az is arcoskodás, ha mondjuk van egy pda-d és nyilvános helyen megnézed a mailjeid. Szerintem ez pont nem az.
6/20 anonim válasza:
Nem bírom az ilyen pasikat akik felmosórongynak nézik a nőket mert van esetlek egy helyes pofikája vagy egy kigyurt test amit sokszor nem testedzéssel érnek el,de az életbe igy van egyszer fennt egyszer lennt az idö öket se kiméli
7/20 A kérdező kommentje:
ezzel énis pont így vagyok: "mindaddig míg meg nem ismernek".
2009. jún. 16. 12:47
8/20 anonim válasza:
12:40-vagyok.
Szerintem az aki felmosóronygnak nézi a nőket... Én Őket tahónak nevezném. Önző köcsögöknek.
Én maximálisan tisztelem a nőket és annyira gáz azt látni, hogy azok érvényesülnek a nőknél, akik lenézik és kb. emberszámba sem veszik Őket. Én meg viszonylag értelmes és normális pasi létemre vagyok magamban. :(
9/20 anonim válasza:
Relatív a nagyképűség. Vannak tulajdonságok, amikből az jöhet le, hogy fuj de nagyképű, de ha megismerném, akkor rájönnék, hogy nem az. Azonban úgy általában véve a tényleg nagyképű pasikat csak szánni tudom. Egyetértek azzal, hogy így próbálják elfedni valami gyengéjüket. Számomra végtelenül visszataszítóak és nagyon nem az eseteim.
10/20 anonim válasza:
szerintem általában sok ilyen pasi van aki nagyképűnek tűnhet, de ha valaki jobban megismeri akkor rájön hogy ő (pl.) ilyen és akkor egyáltalán nem nagyképűségnek hat.tapasztalat. mellesleg szerintem van akinek jól áll ha kicsit nagyképű :P:P xD persze nem kell túlzásba vinni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!