Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor kezdődött ez az "őrület" youtube-on?
Igaz, hogy kb. 1 évvel ezelőttig nem igazán használtam a youtube-ot, így lehet le voltam maradva és csak nekem volt új a dolog.De egyszer hallottam valakitől, hogy új "divat" lett feltölteni külföldön a "megmutatom mit vettem" videókat.
Rákerestem kíváncsiságól még régebben és azóta szinte szakadatlanul jönnek a külföldi és magyar videók.
Elmondják mit és mennyiért vettek, milyen kozmetikumokat használnak, melyik krémek váltak be, mindenféle sminket és frizurát készítenek, tippeket adnak a szépségápoláshoz és sorolhatnám még.
Tudja valaki, hogy ki volt ennek az elindítója?
...=D
Várom a rendes válaszokat is, de azért köszi.
Mint láthatod, nincs tiszta határvonal, ez egy trend, ami évek óta tart. Szerintem is hülyeség, de hát ez van, fogyasztói társadalomban élünk, a kütyüvásárlás egyfajta szórakozási formává vált.
A szépségápolás meg isten tudja mióta hobbija a nőknek (és most már egyre inkább a pasiknak is), és az emberek a hobbijukról töltenek fel videókat, ha úgy gondolják, van mit. Nekem pl. hobbim a bringázás, és ha lenne sisakkamerám, akkor biztos csinálnék a nagyobb túráimról videókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!