Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy srác az osztályból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy srác az osztályból megfogja a fenekemet mit csináljak?

Figyelt kérdés

Az osztályban a fiúknál ( vagyis néhánynál) most a fenék és combfogdosàs a favorit és már nagyon idegesitő.

A buszon nem lehet megállni melletük. Az egyikőjük szabály szerüen megfogdosott a szertárba.

Mit csináljak hogy végre békén hagyjanak?

2012. ápr. 1. 01:16
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

hát rajtam kívül még 3 lányt fognak.

2012. ápr. 1. 09:15
 22/27 anonim ***** válasza:
70%

Nem tudom, mi olyan bonyolult ebben. Mikor ennyi idősek voltunk, nálunk is "marha nagy poén" volt a lányok fogdosása. Én lendületből szájba vágtam a srácot, de úgy hogy vérezni kezdett. Nem tudja elkapni a kezed, ha hirtelen csinálod, és rúgtam már tökön fiút - igaz azt csak véletlenül - aki próbálta elkapni a lábam, de nem sikerült neki, mert gyorsan csináltam. Hozzám többet nem jöttek oda. Ha te is csak úgy tiltakozol, mint osztálytársnőim többsége, hogy "jajj ne csináld" mondja ezt kéjes tekintettel, meg röhögcsélve, szóval nem túl hihetően felháborodottan, akkor úgyse hagyják abba.

Valszeg ha ez téged annyira zavart volna, már rég megoldottad volna, mert ha se ofő, se más tanárok, se igazgató nem hajlandó erről tudomást venni, akkor még mindig ott van a drága jó szülőd, anyád-apád, valamelyik biztos kész örömest lenyom egy sallert a gyereknek, de szerintem az is elég neki, ha megfenyegeti az apád, hogy édesfiam kiheréllek, ha hozzáérsz még egyszer a lányomhoz.

Ha pedig mind a tanárok, mind a szülők tojnak rád, mert akár még ez is elképzelhető, akkor se hiszem, hogy olyan nagy problémát jelenthet tökön rúgni v. arcon csapni egy 14 éves srácot. Ha egyik se, akkor meg viseld el hogy fogdosnak amíg ki nem növik.

Mert az, hogy egyszer lealázod, hosszútávon nem fogja visszatartani.

2012. ápr. 1. 12:09
 23/27 anonim ***** válasza:

86%-os köszönjük, de senki nem kíváncsi rád, már ez a 3. ordítóan ostoba kommented a témában...."nyomd ki a szemét, rúgd tökön, heréltesd ki(ezen csak röhögni tudtam), törd el ez, azt"...primitívséged és butaságod már határtalan.

kérdező, neked pedig azt ajánlom, hogy valahogy hozd kellemetlen helyzetbe a srácokat(volt egy-két jó ötlet már), többet nem fogják csinálni ezt a kis ártatlan viccelődést:)

2012. ápr. 1. 12:27
 24/27 anonim ***** válasza:

pfff...ne legyél már ilyen esetlen! :D

engem egyszer letapiztak hátulról, megfordultam, elkezdtem mondani, hogy "ne csi...", és ő arra számított, hogy befejezem, de közbe úgy tökönrúgtam, hogy hátraesett, aztán kiment a fiú mosdóba.

egyébként ha beszél egy emberhez, akkor alapból nem nagyon számít arra, hogy közben bántalmazod. szóval ha hirtelen, és meglepően ütsz, rúgsz stb, akkor nem tudja kivédeni.

2012. ápr. 1. 13:02
 25/27 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

amikor ezt csinálták én szép szavakat mondtam és olyan szépen néztem rájuk de nem vált be.

biztos meg fogom próbálni a tanácsokat. :))

(vagyis nem mindet)

2012. ápr. 1. 13:23
 26/27 anonim ***** válasza:
az egyik osztálytársam is ezt csinálja, és elkezdték utánozni. egy kis pofont szoktam nekik adni, de simán visszaüt az egyik(CINK!) de megfogom általában a kezét, és megkérdezem, hogy miért csinálja, van hogy lefagy és én nyertem, és van hogy válaszol. a 2. eset a rosszabbik :D
2012. ápr. 1. 19:37
 27/27 anonim ***** válasza:
te is fogd meg a farkukat
2012. ápr. 7. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!